Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj, régimódi vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, régimódi vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok talizgatok egy 22 éves sráccal. eddig 3x taliztunk de még nem volt csók,kézfogás semmi. de én még egy darabig nem is szeretném.

nekem fontos hogy lassan ismerjük meg egymást fokozatosan.először kézfogás aztán majd csók. még sosem volt barátom nem is csokoloztam de nem szeretném elmondani neki hogy még szűz vagyok,úgy gondolom hogy ha normális,meg fogja érteni most még nincs ideje annak sem hogy megtudja. kb hanyadik randin normális a csók? létezhet olyan is hogy 10 tali alatt sem történik meg vagy az már nem normális?

2011. júl. 5. 18:39
1 2 3 4 5 6
 21/59 Nik0lett ***** válasza:
figyi az a lényeg, hogy ÉREZNI FOGOD, hogy mikor lesz az első csók, érezni fogod mikor lesz az ideje egy kézfogásnak. Mindent érezni fogsz csak egyet ne feledj, ha valami nem tetszik hagyd abba!
2011. júl. 5. 19:23
 22/59 A kérdező kommentje:

bocsánat ha rosszul fogalmaztam, a csókra írtam hogy még egy darabig nem szeretném, nem a kézfogásra.

és azt a db-igot nem úgy értettem hogy még hónapokig nem szeretnék semmit csupán pár találkáig.

a kézfogással már most sem lenne problémám.

a "létezhet olyan is hogy 10 tali alatt sem történik meg vagy az már nem normális?" kérdésem pedig lehet hogy szintén félreérthető, azt a kérdést nem úgy értem hogy még addig nem szeretném hogy történjen bármi is. ezt csak szimplán kérdeztem, mert ha annyi idő alatt sem történne semmi, akkor szerintem nem is érdekelném a fiút.

2011. júl. 5. 19:24
 23/59 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagy te egy kicsit gátlásos, kedves kérdező? 3 randin túl vagytok, de még a kezedet sem fogta meg??? Azért ez szerintem gáz ennyi idősen, de te tudod.

Ahogy az egyik válaszoló írta a kézfogás,és talán még a csók is az első randin alap, ha bejön a másik. Én ugyan lány vagyok, de én sem várnék senkire, akivel csak randizgatok-randizgatok, és még a harmadik randin sem történik még kézfogás se. Félsz valamitől?

2011. júl. 5. 19:25
 24/59 Nik0lett ***** válasza:
Mit szokott Neked mondani? vagy Én úgy vettem le a kommentekből, hogy már fogtátok egymást kezét nem? ha nem érdekelnéd , nem is találkoznátok... mindennek van hátsó szándéka: vagy jó vagy nem!
2011. júl. 5. 19:26
 25/59 A kérdező kommentje:

de semmiiii xDxD

azt mondom hogy a kézfogással semmi problémám nem lenne xD

igaziból kicsit aggaszt is hogy egyáltalán a kezem megfogja e lassacskán mert szerintem ideje lenne

26/59 anonim ***** válasza:
87%

Úgy haladj, ahogy te azt jónak érzed, ne attól függjön, hogy régimódi vagy-e vagy sem, meg hogy mások mennyire hülyéznek le vagy sem, pláne ilyen irányban, mert ez veszélytelen, nem úgy mint a másik véglet, aka szex mindenkivel.

Egy kapcsolatot sem szabályok szerint szabad megélni, hanem a két résztvevő fél személyiségével összhangban. Csak ez sokak pici agyacskájának megerőltető.

27/59 Nik0lett ***** válasza:
Egyetértek az előzővel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne a mások lenézése számítson, mert vannak rossz akaróak is
2011. júl. 5. 19:27
 28/59 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem vagyunk egyformák! De én már 13 évesen csókolóztam és már rég nem az az idő van... ma már ebben a korban szexelnek egyesek! Ha tényleg randiztok, akkor kell a csók, hiába is írod amit! Más lány már rég elküldte volna azt a bénázó srácot neked meg gondolom ő az atyaúristen! Nagyon sok mindent rosszul látsz! És ezt nem régimódiságnak nevezném, hanem sokkal rosszabbnak! És mi az a hülyeség hogy előbb csak a kezedet fogja meg és majd csak azután legyen valamikor csók?!
2011. júl. 5. 19:28
 29/59 A kérdező kommentje:

nem értem miért így írod.

szerintem nem az én hibám hogy nem fogta még meg eddig a kezem.:)

nem én vagyok a fiú,azért ez inkább az ő dolga lenne, viszont még nem közeledett.

2011. júl. 5. 19:28
 30/59 A kérdező kommentje:

Igen,ebben igazad van tényleg kell a csók, de érzelmek nélkül teljesen feleslegesnek tartom.

Gondolom, te tipikusan az a fajta vagy, aki nem tudja megérteni azt, hogy valaki csak érzelemből akarja ezeket. viszont amíg még NEM alakult ki addig minek erőltetnénk?

2011. júl. 5. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!