Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj, régimódi vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, régimódi vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok talizgatok egy 22 éves sráccal. eddig 3x taliztunk de még nem volt csók,kézfogás semmi. de én még egy darabig nem is szeretném.

nekem fontos hogy lassan ismerjük meg egymást fokozatosan.először kézfogás aztán majd csók. még sosem volt barátom nem is csokoloztam de nem szeretném elmondani neki hogy még szűz vagyok,úgy gondolom hogy ha normális,meg fogja érteni most még nincs ideje annak sem hogy megtudja. kb hanyadik randin normális a csók? létezhet olyan is hogy 10 tali alatt sem történik meg vagy az már nem normális?

2011. júl. 5. 18:39
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!:))
2011. júl. 5. 19:13
 12/59 A kérdező kommentje:
Hogy érted kedves válaszoló, hogy a srác bírni fogja-e így? Mit kellene bírnia?
2011. júl. 5. 19:14
 13/59 A kérdező kommentje:

valamit nagyon félreértett itt pár válaszadó.

először is, miért unna meg? nem értem ezt a megközelítését a dolognak. a másik az hogy egyáltalán nem zavarna,ha megfogná a kezem, nem is értem, hol írhattam olyat, hogy zavarna, és nem szeretném, hogy megfogja.:S

mindössze annyit írtam, hogy fokozatosan szeretném megismerni, előbb inkább kézfogás,aztán csók,nem értem,ezzel mi a probléma.

2011. júl. 5. 19:16
 14/59 anonim ***** válasza:
Háát nem mindenki ezzel a felfogással van :) Ő azt is hiheti,hogy nem tettszel neki,vagy szégyenled...mert nyilvános helyen semmi nincs köztetek,persze ezek szerint máshol sem :) De ilyennel vigyázz :)
2011. júl. 5. 19:17
 15/59 anonim ***** válasza:
A harmadik randira se fogtátok meg egymás kezét.. Hol van itt a fokozatosság?!
 16/59 A kérdező kommentje:
Miért nem várnál a 6.-ig találkozóig sem így, kedves válaszoló?! Nem értem, mi rosszat írtam.
 17/59 anonim ***** válasza:
nincs gond nem vagy régi módi :) nem kell elsietni a dolgokat
2011. júl. 5. 19:18
 18/59 A kérdező kommentje:
a fokozatosság lassabban is kialakulhat, emberektől függ. nem ismerjük egymást régóta, igazán meg még egyáltalán nem-
2011. júl. 5. 19:19
 19/59 A kérdező kommentje:
20 éves lánytól komolyabb hozzáállást várnál? nem értem, ezt miből szűrted le. teljes mértékben a komolyabb kategóriába tartozom, csupán nem szeretném elsietni a dolgokat. az meg hogy Veled az első talin már volt csók az még nem azt jelenti, hogy csak az a normális. nekem több idő kell a csókhoz egy talinál, nem vagyunk egyformák.
2011. júl. 5. 19:21
 20/59 anonim ***** válasza:

A csók jó is hogy nem az elsö randin csattan el, de most komolyan mondd már meg nekem, mi a baj a kézfogásban? Leharapná a kezedet? Én 3. randiig nem vártam volna a kézfogással.

Még az oviban is megfogják egymás kezét a gyerekek..

2011. júl. 5. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!