Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szívás/régimódi/ az, hogy ezt érzem 19 évesen?
Barátnő az totál nem volt, de még csaj se akit megrakjak.
Úgy érzem, hogy elfáradtam, én már nem szeretnék csajozni, bulizni, járkálni én csak szeretnék 1 barátnőt aki együtt van velem életem végéig. Ne legyen se túl szép, se túl csúnya, legyen barátságos és szeressen engem.
Nem csalnám meg rendes, kedves, tisztelettudó lennék vele.........később összeházasodni 2 vagy 3 gyereket vállalni és leélném így az életemet.
Én még soha nem voltam diskoba, és soha nem is ittam alkoholt, és még cigizni se cigiztem.
Engem abszolúte nem érdekelnek ezek a dolgok........csak legyen már valakim.....
Na most szerintetek a magányos énem beszél belőlem, vagy komolyan képes lennék erre?
Lányok ti, hogy állnátok 1 ilyen fiúhoz?
Fiúk ti képesek lennétek erre amit fentebb írtam, ilyen fiatalon?
a korotokat és a nemeteket is írjátok le köszi.
Szépek a tervek....csak ne csodálkozz ha mégse jön össze.
Képes lennék rá és ezt szerettem volna én is 17éves korom óta.... aztán a lányok jöttek, mentek... Mert lehet, hogy rövid idő után rájösz neked ez nem jó vagy ő jön rá...
21/F
Nem lehet egy emberrel leélni az életedet.. Vagyis ilyen korban még nem dönthetsz ilyenről. Lehet, hogy úgy érzed, ez menne, de később hirtelen ki fog törni a frász, hogy 'nem éltél eleget'. Ilyen korban ne az életed párját keresd, mert a hasonló korú lányok többsége sem ezt teszi, és valószínűleg megijednének ettől.
21L
Elég fura hogy még soha nem ittál alkoholt. Az hogy discoba nem voltál még nem fura mert pl a rokerek nem járnak.
Én se nagyon akarok csajozni, egy barátnő is elég lenne ha szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!