Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok ahoz a férfihoz, aki 32 évesen még a szüleivel él és elég zárkózott, néha elég mogorva tud lenni?
Rögtön mama kicsi fiának számít ? Nem lehet, hogy csak anyagi körülmények miatt nem tud önnálósulni ? Bár azt igazán nem értem, hogy miért nem jár busszal. De lehet h pont útba esik a munkahelye a maminak :/
És miért ne lehetne a későbbikben felesége ? Ezek a dolgok nagy akadályok ? Meg a jelleme ?
Nem szokásos, de nem rossz, ha neki nem rossz.
Lehet felesége/gyerekei.
Az én véleményem az, hogy ha már az nem jön össze, hogy a párommal együtt járjuk végig a "felnövést" (mondjuk középiskola elejétől), jó, ha pár évet él tökéletesen egyedül, minden szülői/rokoni segítség nélkül a férfiember, és felépít, fenntart egy királyságot (még ha bérelt lakásban is). :) (Én pl. máig magam mosom a ruháimat, ha csak lehet, inget vasalni pedig nem engedem a feleségemet. Kocsmázni utálok, hát ennyi önállóságom hadd legyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!