Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szívás/régimódi/ az, hogy ezt érzem 19 évesen?
Barátnő az totál nem volt, de még csaj se akit megrakjak.
Úgy érzem, hogy elfáradtam, én már nem szeretnék csajozni, bulizni, járkálni én csak szeretnék 1 barátnőt aki együtt van velem életem végéig. Ne legyen se túl szép, se túl csúnya, legyen barátságos és szeressen engem.
Nem csalnám meg rendes, kedves, tisztelettudó lennék vele.........később összeházasodni 2 vagy 3 gyereket vállalni és leélném így az életemet.
Én még soha nem voltam diskoba, és soha nem is ittam alkoholt, és még cigizni se cigiztem.
Engem abszolúte nem érdekelnek ezek a dolgok........csak legyen már valakim.....
Na most szerintetek a magányos énem beszél belőlem, vagy komolyan képes lennék erre?
Lányok ti, hogy állnátok 1 ilyen fiúhoz?
Fiúk ti képesek lennétek erre amit fentebb írtam, ilyen fiatalon?
a korotokat és a nemeteket is írjátok le köszi.
A valóság nem ilyen, mert a korodbeli lányok jó része (jól is teszik) nem "élete párját" keresi 19 évesen, hanem bizony az alkalmikat, vagy pedig a nem túl tartós kapcsolatokat (értsed ezalatt azt hogy a "hosszú" kapcsolat az 1 évig tart, a rövid pedig hónapokig, hetekig) Azt javaslom, hogy inkább szeretkezzél most sokat, igazán komoly kapcsolatot pedig kb 24 évesen kezdjél keresni
Viszont ez csak egy javaslat, a döntés természetesen a Tiéd (De ne feledd, Carpe Diem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!