Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj, régimódi vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, régimódi vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok talizgatok egy 22 éves sráccal. eddig 3x taliztunk de még nem volt csók,kézfogás semmi. de én még egy darabig nem is szeretném.

nekem fontos hogy lassan ismerjük meg egymást fokozatosan.először kézfogás aztán majd csók. még sosem volt barátom nem is csokoloztam de nem szeretném elmondani neki hogy még szűz vagyok,úgy gondolom hogy ha normális,meg fogja érteni most még nincs ideje annak sem hogy megtudja. kb hanyadik randin normális a csók? létezhet olyan is hogy 10 tali alatt sem történik meg vagy az már nem normális?

2011. júl. 5. 18:39
1 2 3 4 5 6
 1/59 Nik0lett ***** válasza:
87%
nyugi nem veled van a baj, hanem a világgal... előre rohant nagyon Te csak várd ki a megfelelő alkalmat! :D
2011. júl. 5. 18:41
 2/59 anonim ***** válasza:
93%
Az a nem normális,hogy számszerűsíteni szeretnéd.Jön az magától.
2011. júl. 5. 18:41
 3/59 anonim ***** válasza:
66%
meg ne fogd a kezét,mert terhes leszel!
2011. júl. 5. 18:44
 4/59 anonim ***** válasza:
83%
Csatlakoznák ahhoz,hogy ezt ne időszerűsitsd :) Ha érzed itt az ideje,akkor majd úgyis magától fog jönni :) Nah de gondolj ám bele abba,hogy a sráb tuti fogja birni ugyanigy ezt? ;) Mindig kell a "sötét" oldalt is nézni mindennek...a nagy "Mi lesz ha??" kérdéssel :)
2011. júl. 5. 18:44
 5/59 anonim ***** válasza:
91%

"Csatlakoznák ahhoz,hogy ezt ne időszerűsitsd"

Itt a sötét oldal :D:D:D

2011. júl. 5. 18:49
 6/59 anonim ***** válasza:
minden amit írtál első randira való, de ha nem erőlteti, nem kell, ne csodálkozz ha meg fog unni, nem jönne be, ha a csaj egy rakás szerencsétlenség lenne 22F
2011. júl. 5. 18:49
 7/59 anonim ***** válasza:
Nem konzervatív vagy,hanem gyakorlatlan,amit konzervativizmussal leplezel még magad elött is,de legalább megfogalmazódott benned a kérdés,hogy ez normális-e?! Egyébként ebben az esetben még elfogadható,de amúgy nem az! Mi van abban ,ha megfogja a kezed? Semmi,csak a félelmedet kivetítedrá,mert félsz az ismeretlentől! És ez nem azt jelenti,hogy én egy szabados gondolkodású csajozógép vagyok! Nem,mivel még jómagam is szűz vagyok!
2011. júl. 5. 18:51
 8/59 anonim ***** válasza:
67%
Azért egy 20 éves lánytól komolyabb hozzáállást várnék. Nekem eddig még mindig volt csók az ELSŐ randin! Vagy mulya a pasid vagy veled van a baj vagy nem is randiztok csak te képzeled azt!
2011. júl. 5. 18:55
 9/59 anonim ***** válasza:
Hát azért 10 az már sok... 5 is sok lenne.. Talán az a maxnak még jó.. De én tuti nem várnék még a 6. randiig se ha így állna hozzá a másik..
2011. júl. 5. 19:06
 10/59 valaki a tömegből ***** válasza:
Figylej, szerintem te sem és a fiúd sem vagytok az a felszabadult fajta, (én sem, ja és tévedhetek persze) szóval ismerem milyen ez az érzés, természetesen abban igazad van hogy nem szabad elkapkodni semmit. De egy kicsit próbálj meg felszabadulni a találkozások során.
2011. júl. 5. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!