Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem megaláztatásnak az "udvarlás"-t?
az udvarlással nincs baj, szerintem jó dolog. sajnos van, hogy nem tudom eldönteni, hogy xy lány most milyen jeleket küld, így néha kínos helyzetbe kerülök, amire csak később jövök rá, hogy hülye voltam... ekkor nem szeretem az udvarlást, ilyenkor jó lenne ha a lányok kicsit őszintébbek lennének, ha látja rajtam, hogy félreértelmezem a szándékait.
nagyon izgalmas és jó amikor úgy udvarolsz egy lánynak, hogy kimutatja az érzéseit és örül neked! bár ritka
23f
Ha az udvarlás az, hogy mindenféle jó dolgokat mondok róla neki válogatás nélkül, akkor sosem udvaroltam.
Ha az udvarlás az, hogy megemlítem néha, hogy valami tetszik benne nekem, akkor szoktam udvarolni.
Előbbi nekem nem menne, mert hazugság és akikre én pályázok, úgyis átlátnának rajta(m). Remélem. :-)
Utóbbit viszont nem tartom megalázónak.
De valamilyen válaszreakció igenis kell.
Egyetértek a kérdezővel. A nők nem érdemlik meg, hogy tiszteljék őket. Ha az ember kedves, udvarias segítőkész, legjobb esetben az elején benyögik, hogy "legyünk barátok" rosszabb esetben a hátad mögött röhögnek ki, utána meg összeállnak egy sötét bunkó paraszttal, aki megcsalja és megalázza őket. A csajok örökké az egyenjogúságért rinyálnak, de a kapcsolatért persze semmit sem hajlandóak tenni, mondván az a férfiak dolga. Kérdem én, miért vagytok ti különben, miért nem vagytok képesek ti is tenni valamit a dologért, és csak felállítani a teljesíthetetlen elvárásokat. Az udvarlás meg igen is azt jelképezi, hogy a nő valami felsőbbrendű lény, akit úgy kell kiérdemelni és örüljek már, hogy egyáltalán szóba állt velem. Ez talán elfogadott volt a XIX. században, de ma már nem. Eddig sem udvaroltam, ezután sem fogok, majd ha ti is tesztek valamit az ügy érdekében.
Tessék, lehet nyugodtan kioktatni, hogy még nem voltam szerelmes, érzéketlen tahó vagyok stb. Pontozzatok le nyugodtan, lesz*rom!
hát az én barátom csak annyit csinál, hogy kedves és ÉRDEKLŐDŐ, és szabályosan a lányok udvarolnak neki!!!
ajánlgatják, hogy gyere fel hozzám egy üdítőre, meg hasonlók.....
szóval a lányoknak nem megalázó udvarolni, annyi szent
2 esetben érezheted megalázónak az udvarlást:
1: nincs önbecsülésed, ha erre még ki is kosaraznak, a béka segge alá kerülsz sok időre
2: Te VAGY A FELÜLSZÁRNYALHATATLAN, mindenkinél nagyobb arc és megalázónak tartod egy tőled alacsonyabbrendűnek való kedveskedést, mert úgy érzed a saját fényedből vesztesz...
ERGO: az a FÉRFI akinek egészséges az önbecsülése TUD ÉS AKAR IS UDVAROLNI.Ez nem a megalázkodásról, pincsiskedésről szól.. Hanem a megfelelő partner megtalálásáról.
Ha nem adsz esélyt arra, hogy megismerjenek/megismerj valakit, akkor soha életben nem találod meg a tökéletes partnert.. Lehet sírni, önsajnálkozni... Amit csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!