Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?
2010. nov. 6. 20:59
71/109 anonim válasza:
őszinte elismerésem rengeteg komit kaptál.:) ez annak jele, hogy szép vagy:D szal a válasz igen;)
72/109 A kérdező kommentje:
14 aztán sok tapasztalatod lehet..És nem,nem ugyanaz,de azért egy akármilyen 18 éves se járna egy kis 14 évessel.. :D
2010. nov. 7. 05:28
73/109 A kérdező kommentje:
Az utolsónak pedig köszi! :)
( meglepően kevés kritikát kaptam,ennek azért örülök.. talán csak a "ma 00:56"-osnál volt,hogy nem jönnék be.. :D Meg is lepődtem,azt hittem ennél jóval rosszabb lesz az átlag,na nem mintha bánnám :) )
2010. nov. 7. 05:32
74/109 anonim válasza:
Ne akarj fogyni, mert így vagy tökéletes!
75/109 A kérdező kommentje:
Azért ez nem igazán van így.. a kép csalóka. :)
2010. nov. 7. 11:13
76/109 anonim válasza:
Tehát akkor mégis kamu a képek?XD
77/109 anonim válasza:
Én 13/f 163-165 cm és 60 kg vagyok de 3x ennyire látszik rajtam....Am hány éves vagy?
78/109 anonim válasza:
És elárulod hogy fogytál ennyit?:D
79/109 A kérdező kommentje:
Nem kamuk a képek,de mindegy,azt hisztek mait akartok. :) A tükör miatt mondtam,hogy csalóka..
Mindenki más adottságokkal rendelkezik,mindenkin másképp látszódnak a dolgok..
Amúgy meg kenyér mentes élet,6 után nem evés,semmi édesség,sok folyadék bevitel(ásványvíz-nem cukros löttyök :) ) és rengetek mozgás.Talán ennyi volt.
Ja meg persze körülbelülre számoltam a kalóriát,azért volt mikor beraktam 1-1 túró rudit a napirendbe. :D
2010. nov. 7. 11:35
80/109 A kérdező kommentje:
Mint már írtam 18 éves vagyok..Vagyis ennyi leszek 13 nap múlva,de az már lényegtelen. :)
2010. nov. 7. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!