Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?
2010. nov. 6. 20:59
21/109 anonim válasza:
Hát, nagyon nem látszik rajtad. Biztos a csontjaid nehezek :) Az alakoddal semmi gond, kifogástalan...
22/109 anonim válasza:
Így vagy szép ahogy vagy :) ideálom vagy :$
23/109 anonim válasza:
Nem baj, engem nem érdekel akkor is jócsaj vagy.:)
de tényleg merre laksz?
24/109 A kérdező kommentje:
Hmm,köszönöm,örülök,azt hittem negatív kritikáim lesznek,féltem is feltenni a kérdést. :)
Amúgy Budapesten élek.
2010. nov. 6. 21:16
26/109 anonim válasza:
Én meg amúgy úgy hiszem kamuzol.-)
27/109 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok :)
Miért tenném?
2010. nov. 6. 21:18
28/109 anonim válasza:
Ne aggódj csoda szép vagy. De velem nem járna egy ilyen lány :)
29/109 anonim válasza:
Hallod én 174 centihez vagyok kb ennyi kiló, de nagyon meglátszik....ez nem lehet!
Biztos így van?
30/109 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 21:18 vagyok
Mert nincs összhangban a kép és amit állítol magadról.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!