Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?
2010. nov. 6. 20:59
101/109 anonim válasza:
egy kis önbizalomnövelés mi te leányzó ? (:
102/109 A kérdező kommentje:
Igen,igen,rám fért mostanában az önbizalom növelés. :)
Amúgy napi szinten futás,konditermekbe járás heti 2x kb,és korizás minden mennyiségben. :)
2010. nov. 8. 23:44
103/109 A kérdező kommentje:
Nyilván a belső is fontos,de leginkább ha nem neten ismerek meg valaki,akkor a külsőmet látja és nem azt amilyen valójában vagyok. :) És azért a pasik odavannak a csinos vékony csajokért,vagy az átlagért,de nem az elhízottakért. :)
És igen,volt barátom,de mindenkinek más jön be.Itt kérdezni lehet,kíváncsi voltam,megkérdeztem. :)
2010. nov. 8. 23:47
104/109 anonim válasza:
Őszintén szólva, ha egy gyenge szellő rád fújna egy hurrikán se vinne le. Komolyan nagyon helyes vagy.
105/109 anonim válasza:
én örülnék, ha így nézhetnék ki. 14/L
106/109 A kérdező kommentje:
Köszönöm még 1x mindenkinek! :)
2010. nov. 10. 00:03
107/109 anonim válasza:
Nekem is?D
Lécci pontozz fel!-))
108/109 A kérdező kommentje:
felpontoztam. :)
2010. nov. 10. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!