Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?
Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?
Hm...azért még ide kapcsoltam.-)
Többször újra néztem a képeket és...
Hm...
Nos a combodon és a nyaki részeden picit látni hogy volt ill. ahogyan írtad Te is hogy van még súlyfelesleged, viszont csinosan molett vagy, az arcodon is picit látni pontosabban még sem, de nagyon jól passzol. Hm.. ennyire eloszlana az a 90kg a testeden? Engem az a kép zavart meg amit a tükör előtt készítettél, ott tisztán látni a nem 90 kilót D.
Figyelj!
Olyan kib@szott jól nézel ki, hogy nem találom a szavakat, és ha te ezt nevezed "pufi" -nak akkor féltelek, mert valószinű az anorexia állapotához közelítessz. Rengetegen bármit megadnának azért, hogy ilyen jól nézzenek ki. Nem értem mi bajod van magaddal... Érezd jól magad, élezd, hogy élhetsz. :) Sok önbizalmat kívánok neked.
:D:D:D
Na ugye,hogy itt-ott látszik a plusz kilók,nem hazudok,miattatok meg is mértem mennyi vagyok és sajnos nem kevesebb,mint 90. :) A tükrös kép lehet,hogy trükkös a tükör alakja miatt,azért látszom kevesebbnek. :)
Nem akarok anorexiás lenni,megelégednék a 70 kilóval is.Nem voltam és nem is leszek bulémiás se,mindent helyes étkezéssel és sporttal értem el,amit még mai napig betartok.2 hónapot szüneteltettem,de most ismét visszaálltam erre az életre.Köszönöm a bókokat és a dicséreteket a kétkedőkkel pedig nem tudok mit csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!