Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?
Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?
:D
Miért kamuznék? :)
Miért jó ducinak lenni?Ne idegesíts..Én lennék a világ legboldogabb embere ha 1 kiló felesleg nem lenne rajtam,nem hogy még többet írjak.. :)Hol a logika? Akkor lenne kamu, ha azt írnám hogy 50 kilós vékony csajszi vagyok,de nem,sajnos nem.
Köszi!
Ha küldesz még egy képet, de kizárólag a popsidról, picit messzebbről, akkor hm... talán van még esélyed hogy igaz legyél, de csak talán.-)
Amúgy a képen a lány, nagyon helyes és szép arca van.-)
Itt volt az áttörés:
"Hmm a 168 centimhez 90 (!!!) kiló vagyok. Mondom egész jól eloszlanak rajtam a dolgok,de küzdök,nem adom fel,ha már ennyit sikerült. ;) Azért köszi,jó tudni,hogy még így is van akinek úgymond tetszem. Na majd most jöhetnek a negatív kritikák ,ha már kiderült mi mennyi.. :D"
Amit írtál ez valahogy nem vág össze.
Én lány vagyok magasságom 164cm , a súlyom 49kg és szeretnék picit hízni, legalább 2 kilót, de sehogyan nem sikerült még, pedig bármit eszek akkor sem hízok.
Amit leírtál az, bocsi de nem passzol össze.-)
Ha egész alakodról a popsidról küldesz még egy képet, akkor talán más lesz a véleményem, vagy így marad ahogyan most.-)
Bocsi ha megsértettelek!-))
Jól van na, bocsi, remélem nem csaltam ki könnyeket a szemedből?D
Magadnak felelj meg és ne másoknak, mert az egy kicsit szánalmas dolog.-)
Az én részemről nincs hari.-))
Szíja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!