Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?

2010. nov. 6. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 A kérdező kommentje:

:D

Miért kamuznék? :)

Miért jó ducinak lenni?Ne idegesíts..Én lennék a világ legboldogabb embere ha 1 kiló felesleg nem lenne rajtam,nem hogy még többet írjak.. :)Hol a logika? Akkor lenne kamu, ha azt írnám hogy 50 kilós vékony csajszi vagyok,de nem,sajnos nem.

Köszi!

2010. nov. 6. 21:33
 42/109 anonim ***** válasza:
77%

Ha küldesz még egy képet, de kizárólag a popsidról, picit messzebbről, akkor hm... talán van még esélyed hogy igaz legyél, de csak talán.-)

Amúgy a képen a lány, nagyon helyes és szép arca van.-)

2010. nov. 6. 21:33
 43/109 A kérdező kommentje:
A képen látható lány még mindig én vagyok,úgyhogy köszi..Popsi képet meg kihagynám,ha nem gond. :)
2010. nov. 6. 21:38
 44/109 anonim ***** válasza:
77%
még mindíg szép vagy :D, msn, lakcím, név, telefonszám, lakáskulcs?( lábtörlő alatt?:D) csak viccvolt:)
2010. nov. 6. 21:41
 45/109 anonim ***** válasza:
77%
mármint a vége..:D
2010. nov. 6. 21:41
 46/109 anonim ***** válasza:
77%

Itt volt az áttörés:

"Hmm a 168 centimhez 90 (!!!) kiló vagyok. Mondom egész jól eloszlanak rajtam a dolgok,de küzdök,nem adom fel,ha már ennyit sikerült. ;) Azért köszi,jó tudni,hogy még így is van akinek úgymond tetszem. Na majd most jöhetnek a negatív kritikák ,ha már kiderült mi mennyi.. :D"

Amit írtál ez valahogy nem vág össze.

Én lány vagyok magasságom 164cm , a súlyom 49kg és szeretnék picit hízni, legalább 2 kilót, de sehogyan nem sikerült még, pedig bármit eszek akkor sem hízok.

Amit leírtál az, bocsi de nem passzol össze.-)

Ha egész alakodról a popsidról küldesz még egy képet, akkor talán más lesz a véleményem, vagy így marad ahogyan most.-)

Bocsi ha megsértettelek!-))

2010. nov. 6. 21:43
 47/109 A kérdező kommentje:
Nem sértesz meg,nem muszáj semmit se elhinni,a lényeg,hogy én tudom mi a helyzet.Hallottál már olyanról aki amúgy se anorexiás adottságokkal rendelkezik hanem plusz kilókkal rendelkezik és még többet mondana?Ez miért lenne jó?Még ha mínuszba mondanám magam,akkor azt mondom,oké,mert híú vagyok és de jó,hogy letagadhatom.De tudjátok mit,hazudok és teljesen normális súllyal élek és hú de boldog vagyok így. :D Köszi a bókokat,azért örülök,hogy a többség elhiszi amit mondok és "meg is felelek nekik". :)
2010. nov. 6. 21:49
 48/109 A kérdező kommentje:
Persze,mindjárt kiadom az összes adatom. :P
2010. nov. 6. 21:50
 49/109 anonim ***** válasza:

Jól van na, bocsi, remélem nem csaltam ki könnyeket a szemedből?D

Magadnak felelj meg és ne másoknak, mert az egy kicsit szánalmas dolog.-)

Az én részemről nincs hari.-))

Szíja

2010. nov. 6. 21:54
 50/109 anonim ***** válasza:
3 szóval: fugáznám a fosódat!
2010. nov. 6. 21:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!