Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?
2010. nov. 6. 20:59
11/109 A kérdező kommentje:
Igen,akartam mondani,hogy ez a lány én vagyok.. :)
A kutya nevében is köszi! :D
Amúgy + 20 kiló van rajtam,elég jól eloszlanak rajtam a dolgok,de már 20 kilót le is adtam. :)
18L
2010. nov. 6. 21:06
12/109 anonim válasza:
Már bocsi, de mi pufi rajta?D
Nekem nagyon bejön!-))
L-)
13/109 anonim válasza:
Simán :) És nem fogyókúrára van ott szükség hanem sportra ;)
14/109 A kérdező kommentje:
Általában mindig ki van engedve a hajam,de egész alakos képet csak ezt találtam. :)
2010. nov. 6. 21:07
15/109 anonim válasza:
így jó ahogy van :D legalábbis sztem :)nekem bejön, nemkell változnia
16/109 anonim válasza:
20 kiló? Ne viccelj már... Hol?
17/109 anonim válasza:
akkor od/meg hasonló toldalékcserék/szóvégcserék :D:D
18/109 anonim válasza:
Azért csinálhatsz még képet.-)
19/109 anonim válasza:
Jócsaj vagy.:)
megkérdezhetem merre laksz?
20/109 A kérdező kommentje:
Hmm a 168 centimhez 90 (!!!) kiló vagyok. Mondom egész jól eloszlanak rajtam a dolgok,de küzdök,nem adom fel,ha már ennyit sikerült. ;) Azért köszi,jó tudni,hogy még így is van akinek úgymond tetszem. Na majd most jöhetnek a negatív kritikák ,ha már kiderült mi mennyi.. :D
2010. nov. 6. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!