Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?

2010. nov. 6. 20:59
 61/109 A kérdező kommentje:
Amúgy egyre jobban jól érzem magam a bőrömben,de igyekszem még jobban megfelelni magamnak. :) Első tini évemben nem működtek nálam jól a dolgok,1 nyár alatt híztam 30 kilót..majd orvosokhoz járkálások következtében meguntam mindent és feladtam,még felszedtem 10 kilót..1 éve pedig rájöttem,hogy nem érzem magam jól,nem tudok olyan ruhát felvenni ami tetszik,feszült vagyok mindenhol,mindenhol csúfoltak,lehordtak mindennek,így elkezdtem a változást,mivel az arcommal mindig meg voltam elégedve,így csak a test maradt hátra. :) Ráadásul ápolónőnek tanulok,utolsó évem és mivel nekem is kell az elhízásról beszélni a betegekkel,hülyén érezném magam kövérként javasolgatni az embereknek,hogy fogyjanak le.Nem lenne elég hiteles,nem de bár?! :)
2010. nov. 6. 22:31
 62/109 A kérdező kommentje:
Nem sajnos,nem rossz,mind a kettő ugyanannyit mutat..a normális is és a digitális is. :)
2010. nov. 6. 22:32
 63/109 anonim ***** válasza:
Mi a kutyus neve?D
2010. nov. 6. 22:36
 64/109 A kérdező kommentje:

A lényeg megmaradt.. :D:D

Amúgy Picur..

2010. nov. 6. 22:44
 65/109 anonim ***** válasza:
A képek alapján én szúrnám a fosódat
2010. nov. 7. 00:11
 66/109 A kérdező kommentje:
Jól van,bár nem ez volt a kérdés..
2010. nov. 7. 00:32
 67/109 anonim ***** válasza:
Ha a 3. képet nem láttam volna, simán igent mondtam volna, de így inkább nem :D
2010. nov. 7. 00:56
 68/109 anonim ***** válasza:
Bmeg én már rég nem járok kinézete miatt valakivelxd Persze az is elvárás, de korántsem elég. De ha ez boldogít szivesen megbsználak, de a szex és az együtt-járás nem ugyanaz... :D14/f
2010. nov. 7. 01:57
 69/109 anonim ***** válasza:
Szerintem kib...tt jól nézel ki...
2010. nov. 7. 02:25
 70/109 anonim ***** válasza:
szerelmes lettem beléd 69/L
2010. nov. 7. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!