Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Kicsit pufi,de rajta van az ügyön hogy változzon.Ez nagy hátrány?Ez miatt elkerülnétek?
2010. nov. 6. 20:59
91/109 A kérdező kommentje:
Igen,aki felnevelt majdhogynem. :( Talán ezért is volt szükségem erre a kérdésre is, hogy lássam, hogy nem lehetetlen találni egy embert aki elfogad így ahogy vagyok,miközben igyekszem minél jobbnak lenni. :)
2010. nov. 7. 16:24
92/109 anonim válasza:
Csak most olvastam végig kommenteket, 90 kiloval ilyen jó alakod van?o_O Hogyan csinálod?:)
93/109 A kérdező kommentje:
Nem tudom,adottság talán,hogy annyira nem látszódik. :) Mikor +20 kilóval több voltam,akkor se tippeltek ilyen sokra,csak 90 kilóra. :D
2010. nov. 7. 20:07
95/109 anonim válasza:
jól nézel ki főleg az első képen
és nem vagy pufi
96/109 anonim válasza:
elég nagy gondok lehetnek veled, ha itt kérsz megerősítést.
a válasz egyszerű: volt már barátod?
ha igen akkor bejössz a fiúknak, legalábbis annak.
ha nem, akkor meg nem jössz be a srácoknak. ennyi.
magam részéről a belsőt nézem elsősorban..
97/109 anonim válasza:
Ne halgass rá kérdező, csak irigykedik hogy jó csaj vagy!!
Fogadjunk hogy a macájának szilikon lufi a cicije.XD
98/109 anonim válasza:
a tesitanáromis kb ugyanilyen alkat és 85 kiló, mert nagyon nehéz a csontozata.
100/109 anonim válasza:
Azt meglehetne kérdezni, hogy milyen időközönként és mit sportoltál?Az igazat megvallva van rajtam némi felesleg, de te tényleg nem vagy pufi, pár kiló mínusz esetleg még belefér, de aztán már tényleg nagyon jól fogsz kinézni.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!