Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?
61, amíg a politika békén hagy engem, én se piszkálom.
Abban hiszek, hogy minden rendszerben meg kell találni az utat. Ha holnap új rendszer lesz, akkor ahhoz kell alkalmazkodni. Ha az nem lehetséges, keresni kell olyan opciót, olyan országot, ahol adottak a körülmények a boldoguláshoz, boldogsághoz.
Abban hiszek, hogy az egyén dolga a saját boldogsága, a politika dolga az ország fenntartása.
62.
Márai Sándortól származik az örök proli kifejezés, az embert takarja, aki 1945-ben, az oroszok bejövetelével minden különösebb gond nélkül szedi le a nyilas zászlót és tűzi ki a vöröset, ő maga pedig átlép a hungaristák közül a kommunisták közé (de már évtizedekkel korábban sem volt ismeretlen, lásd Ficsor alakját Kosztolányi Édes Annájában).
Szerintem ez egy undorito neoliberalista felfogas.
66.
A prolit senki nem akarta a huszadik század nagy viharaiban megsemmisíteni, deportálni, de még csak kifosztani sem, hiszen nem nagyon volt semmije, és ha mégis, azt vele született ügyességével védelmezte. Nem volt soha kimondottan pénzéhes, de ha pénz állt a házhoz, elfogadta; nem köteleződött el soha semmilyen politikai irányzat mellé, de ha valamelyik ígért, odaállt. Kapni mindig is szeretett.
67, "semmilyen politikai irányzat mellé, de ha valamelyik ígért, odaállt. Kapni mindig is szeretett."
Nekem hiába ígérnek, az ígéret sima népbutítás. A választások előtt kedveznek a szavazó rétegnek, lásd krumpli osztás, segélyek, nyugdíj emelés és ígérnek mindent és bármit, aztán az egész pont ennyit is ér. Ha nyernek és a tizedét, megteszik annak, amit ígértek már egész büszkék lehetnek magukra. Ha adnak "ingyen", hülye aki nem fogadja el, de nem vagyok megvehető. Semleges vagyok, ha olyasmiért "kapok", ami számomra erkölcsileg megkérdőjelezhető, akkor elutasítom, ha csak jön, lásd a választások előtt +200 ezer a szépkártyára, akkor nem fogok ágálni ellene.
68, megnézem majd, nem ismerem, de nagyon jó az értékelése és érdekesnek hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!