Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?

Figyelt kérdés
Attól, hogy még ez vagyok nem azt jelenti, hogy semmilyen ambíció nincs bennem, szeretnék más munkákat is kipróbálni, de nem ilyen egyszerű ez. Emiatt a beszólása miatt nem szeretnék semmit tőle, bunkóságnak tartom és eléggé lehozott most az életről. :(
aug. 22. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:
#59 Csak kíváncsiságból kérdezem, mert úgy látom sokat válaszoltál. Politikailag te miben hiszel? Miért vagy ennyire individuális?
aug. 22. 12:02
 62/80 anonim ***** válasza:
32%

61, amíg a politika békén hagy engem, én se piszkálom.

Abban hiszek, hogy minden rendszerben meg kell találni az utat. Ha holnap új rendszer lesz, akkor ahhoz kell alkalmazkodni. Ha az nem lehetséges, keresni kell olyan opciót, olyan országot, ahol adottak a körülmények a boldoguláshoz, boldogsághoz.

Abban hiszek, hogy az egyén dolga a saját boldogsága, a politika dolga az ország fenntartása.

aug. 22. 12:13
 63/80 anonim ***** válasza:

62.

Márai Sándortól származik az örök proli kifejezés, az embert takarja, aki 1945-ben, az oroszok bejövetelével minden különösebb gond nélkül szedi le a nyilas zászlót és tűzi ki a vöröset, ő maga pedig átlép a hungaristák közül a kommunisták közé (de már évtizedekkel korábban sem volt ismeretlen, lásd Ficsor alakját Kosztolányi Édes Annájában).

aug. 22. 12:17
 64/80 anonim ***** válasza:
0%
Olyan vagy mint egy no.. a ferfi az ferfi munkat vegezzen.. te csak egy gyenge irodai kis lany vagy.
aug. 22. 12:19
 65/80 anonim ***** válasza:
58%
63, nekem ez nem bántó, ha az volt a cél. Érdektelen vagyok politikai szempontból. Nem hiszek sem abban, hogy lesz jobb, sem abban, hogy a következő vezető majd egy szent lesz. Ha ellehetetlenítenek valamiképp, távozom. Amí békén hagynak, nekem tényleg mindegy ki van a porondon.
aug. 22. 12:20
 66/80 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy undorito neoliberalista felfogas.

aug. 22. 12:26
 67/80 anonim ***** válasza:

66.

A prolit senki nem akarta a huszadik század nagy viharaiban megsemmisíteni, deportálni, de még csak kifosztani sem, hiszen nem nagyon volt semmije, és ha mégis, azt vele született ügyességével védelmezte. Nem volt soha kimondottan pénzéhes, de ha pénz állt a házhoz, elfogadta; nem köteleződött el soha semmilyen politikai irányzat mellé, de ha valamelyik ígért, odaállt. Kapni mindig is szeretett.

aug. 22. 12:27
 68/80 anonim ***** válasza:
62. Ajánlom figyelmedbe az "Ötödik pecsét" c. filmet. :)
aug. 22. 12:29
 69/80 anonim ***** válasza:
62. Nem meggyőzésből, csak eszembe jutott, mint referencia. Mint film nem egy nagy szám, nem túl izgalmas jelenetekkel, de érdekes lélektani dráma, ami ezt a kérdéskört dolgozza fel (az egyén és a hatalom viszonya)
aug. 22. 12:34
 70/80 anonim ***** válasza:
100%

67, "semmilyen politikai irányzat mellé, de ha valamelyik ígért, odaállt. Kapni mindig is szeretett."

Nekem hiába ígérnek, az ígéret sima népbutítás. A választások előtt kedveznek a szavazó rétegnek, lásd krumpli osztás, segélyek, nyugdíj emelés és ígérnek mindent és bármit, aztán az egész pont ennyit is ér. Ha nyernek és a tizedét, megteszik annak, amit ígértek már egész büszkék lehetnek magukra. Ha adnak "ingyen", hülye aki nem fogadja el, de nem vagyok megvehető. Semleges vagyok, ha olyasmiért "kapok", ami számomra erkölcsileg megkérdőjelezhető, akkor elutasítom, ha csak jön, lásd a választások előtt +200 ezer a szépkártyára, akkor nem fogok ágálni ellene.

68, megnézem majd, nem ismerem, de nagyon jó az értékelése és érdekesnek hangzik.

aug. 22. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!