Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy olyan 28 éves közgazdász diplomás férfival, aki 174 cm magas, 63 kg, 8 hónapja nem vették fel egy olyan pozícióba sem, amelybe szeretett volna menni, ezért bevállalt egy adminisztrátori pozíciót?
Ez milyen kérdés?
Járnál olyan nővel, akinek 41-es lába, gordonkaművész diplomája van és vörösre festi a haját?
És olyannal, aki LEGO-t gyűjt és 3 unokatestvére van?
És olyannal, akinek szőke a haja, 2 kutyája van és bütykös az egyik lábujja, mert 6 éves koréban eltört?
Úgy kérdezed, mintha disznóbelet mosnál külföldön, diplomával...
Mi van akkor, ha éppen adminisztrátor vagy? Semmi, most éppen ezt dobta a gép.
Nem vagyok egy debella állat, de ennél több izmot még én is össze tudtam hozni. Okos ember sem vagyok, de ennél szakmaibb pozit azért nem nehéz összehozni.
De nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy innen nézve csak tökörészel meg nyávogsz, amiért viszont bárkit meg tudnék fojtani egy kanál vízben, annyira irritál. Egy férfi ne legyen már ennyire nyámnyila...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!