Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Randivonalon egy komoly kapcsolatot kereső fodrász csajra ráír egy közgazdász, egy építészmérnök és egy fodrász férfi, akkor csak a 2 diplomásnak fog visszaírni, pedig ők csak megdugni akarják, a fodrász férfi hiába akar komolyat?
A fodrásznak fog visszaírni, mert a fodrász keres a legjobban, és ne
ki van a legtöbb szabadideje, vagy legalábbis minimum a 2. legjobban.
Hazai építőipar keretein belül alkalmazottként az egyik legrosszabbul fizető szakma az építészmérnök. Csak mondom.
Szóval nem olyan villogós dolog ez
a probléma ott kezdődik, hogy nem csak ők 3an fognak ráírni. Kolléganőm fent van, múltkor megtalált rajta beszélgettünk és megkérdeztem, hogy milyen a pasi felhozatal, mennyien írnak, stb.
Első nap 40 levelet kapott. Második nap 35 levelet. 3. nap elérte a 100 beérkező levelet. Nem volt benne olyan, aki 2x írt volna...Azt mondta ideje nincs átolvasni és megválaszolni mindegyiket.
Ez a probléma a társkeresőkkel. A te leveled elveszik a sok közül. hiába vagy te a föld legőszintébben ismerkedő, legkomolyabb kapcsolatot kereső pasi, 1 leszel a sok közül. mindegy mit írsz, mert van még rajtad kívül 99 aki mást ír. Így tényleg a szimpátia fog dönteni és nem a szöveg.
Kipróbáltam love.hu-n, mert nem hittem el. Beregisztráltam egy 30as női profilt, kép és adatlap kitöltése nélkül 2 nap alatt 30 levelet kaptam. KITÖLTETLEN női profillal.
Személyes férfi profilommal 1 éve vagyok előfizető. Összesen nem nézett meg 30 korombeli nő a randivonalon 1 év alatt!
Egy kép nélküli, kitöltetlen női profil meg 1 nap alatt kap 30 levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!