Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti tényleg lenézitek a közgazdászokat?
Amelyik többet keres!
Viccen kívül: mi a különbség? Ha egy pasi nem közgazdásznak, hanem informatikusnak tanult volna, miben lenne más? Mint magánember. Szerintem semmiben. De ha te ezt nem így látod, akkor magyarázd el!
Akkor téged is felvilágosítalak, bár elég gáz, hogy egy ilyen magas egyetemi végzettségű egyénnek ennyi IQ-ja van csak.
Nem a szakma a mérvadó egy embernél, hanem 1. kezdjük a külsővel 2. utána a belsővel, értelmi szint..stb.. 3. nálam kizáró ok a dohányzás
Miért vannak egyesek annyira leragadva a felszínes dolgokon, aztán csodálkoznak, hogy állandóan pofára esnek?
Szerintem már büfének tartják, mert mindenkinarra megy aki nem tudja, hogy mi szeretne lenni
30/f
Nem vagyok benne biztos, hogy a szakmaválasztás és a többi személyes tulajdonság nem függ-e össze. De túl bonyolult lehet az összefüggés, ami arra indít valakit, hogy a gépész, vagy a közgazdász szakmát válassza.
Egy biztos, a nők - szerencsére - sokfélék, és azt remélem, hogy nem szakma, hanem személyiség alapján ki az egyikhez, ki a másikhoz vonzódik. Legalábbis erre mutat az, hogy a végén a legtöbb közgazdász és gépész, informatikus is elkel.
Egy mérnök nyilván gyakorlatiasabb, fériasabb személyiség és jelenség, általában, hangsúlyozom általában.
Ráadásul a közgazdászok munkája leginkább abból áll hogy adatokat szépítenek, kimutatásokkal maszatolnak, lássuk be ez nem túl férfias.
A mérnök viszont feltalál, kreatívkodik, alkot.
Azt a férfit választanám akivel tudok kommunikálni, kölcsönösen érdeklődünk egymás iránt és persze a külső is fontos.
Van olyan gépészmérnök, akivel szóba se állnék és olyan közgazdász is, akivel nagyon jól kijöttem.
A vőlegényem közgazdász szakra járt mikor 6 éve megismerkedtünk, de lehetett volna kisliba gondozó is, akkor is ő kellett volna.
Elmondok egy titkot senkit nem érdekel a végzettséged és senki nem emiatt fog összejönni veled, sem elhajtani téged, hanem mindig belső oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!