Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti ennyire lenézitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ennyire lenézitek a bolti eladókat?

Figyelt kérdés

Pár napja, amikor már felmostam a padlót zárás előtt, bejött két 25 körüli srác. Megkértem őket, legyenek szívesek hátrább ülni, mert elöl már felmostam. Erre röhögve összegyurkáltak mindent elöl, majd oda ültek le.

Ma bejött egy srác, szintén 20-24 közti. Ma is épp felmostam, erre a srác odamegy a vödörhöz, és már veszi is elő, hogy ő igenis belepisil a vödrömbe, mert az buli.

Ha a barátnője nem téríti észhez, az egész bolt szeme láttára teszi tönkre a vizet.

Miért néztek le minket ennyire?

2015. okt. 4. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Azért mert ki fogtál 3 vélhetően elmebeteg embert, még ne tégy ilyen megállapításokat.
2015. okt. 4. 22:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Én nem nézek le senkit, de engem bezzeg a legtöbb ember lenéz, pedig még csak bolti eladó sem vagyok.
2015. okt. 4. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Belepisil? :)

Hol a fenében dolgozol te valami elmegyógyintézetben?

Egyébként nem tudom de errefelé nagyon ritka az ilyen emberek.

4/13 anonim ***** válasza:

Az komoly .

Deee azért nee àltalánosits .

23F

5/13 opened paradise ***** válasza:
88%

1. A munka sohasem szégyen.

2. Ha tudnád hány kasszás lányba voltam én már "szerelmes"...

A fölösleges vásárlásokból nost vehetnék egy motort :D

2015. okt. 4. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

LOL :)

Ez meg milyen boltban van és hol?

Egyébként nem! Mi férfiak nem nézünk le egy nőt azért mert eladó valahol, ez a nőknek a szokása h levegőnek nézik a faszikat akik boltban eladók vagy árufeltöltők.

2015. okt. 4. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:

En nem tudom ,hogy gol dolgozol de ilyent meg nem hallottam,szerintem komoly elmezavara van a sracnak. Az a masik ketto meg szimplan undorito paraszt volt.

A lenezesrol meg annyit,hogy En szeretek joba lenni az eladokkal,es nem is ertem ezt a lenezest. Hajajj,nekem is volt,hogy volt par felesleges korom a boltba :))

2015. okt. 4. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Oh, yeah! https://www.youtube.com/watch?v=xLb9jPuDS9Y Észrevettél az egész műszak alatt három bunkó fаszkalapot (lásd: alfahím), a többi, tucatnyi srácokról nem beszélsz, akik napközben betértek hozzád, és teljesen normálisan vásároltak nálad, és te a három gyökérből leszűrted, hogy le vannak nézve az eladólányok. Fuсk logic!
2015. okt. 4. 22:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem nézem le, de nem is az a foglalkozás ami miatt felnéznék egy nőre. Kivéve ha nagyon jól csinálja.

A huszonéves korosztály harmada kőbunkó. Többségük azért harmincas éveire kinövi.

2015. okt. 5. 00:24
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 Szerintem az a harmad megvan fél is, alsó hangon.
2015. okt. 5. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!