Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ennyire lenézitek a bolti eladókat?
Pár napja, amikor már felmostam a padlót zárás előtt, bejött két 25 körüli srác. Megkértem őket, legyenek szívesek hátrább ülni, mert elöl már felmostam. Erre röhögve összegyurkáltak mindent elöl, majd oda ültek le.
Ma bejött egy srác, szintén 20-24 közti. Ma is épp felmostam, erre a srác odamegy a vödörhöz, és már veszi is elő, hogy ő igenis belepisil a vödrömbe, mert az buli.
Ha a barátnője nem téríti észhez, az egész bolt szeme láttára teszi tönkre a vizet.
Miért néztek le minket ennyire?
Ja, ez mekkora :D
Egy álmos kisvárosban egy eladó mossa a követ majd a csúnya gonosz fiúk mindig kib__asznak vele és összekoszolják a kövét amit térdenállva sikált egész nap :D
A kislány egy napon megunja, és előveszi a szamuráj hattorihandzo kardját majd Kill Bill lesz :D
20-25 közti fiúk még általában a legnagyobb megközelítéssel sem nevezhetőek férfiaknak...
és igen abban a korban lenéztem mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!