Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenézitek azokat a fiúkat, akik nem mernek odamenni egy lányhoz sem, mert félénkebbek vagy nincs elég önbizalmuk?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 06:47
1/9 anonim válasza:
Saját magatokat nézitek le. Senki se született félénknek ez csak a társadalmi kondicionálás műve.
2/9 anonim válasza:
Nem én nem nézem le,senki sem tökéletes!
Minden embernek van hibája,ezzel együtt kell élni!
Én jobban szeretem a félénkebb embereket mint az öntelt,beképzelt embereket!
Minden jót kívánok!
3/9 anonim válasza:
Dehogy! Semmi okom lenézni őket. Csak én a kezdeményezőbb embereket jobban szeretem, de ez megint más kérdés.
4/9 anonim válasza:
Nincs okom lenézni őket, csak ha tetszem egy ilyen fiúnak, nem fogom észrevenni, ugyanis... nem jön oda.
Az önbizalomhiány egy probléma, amit le kell küzdeni, különben nagyon meg tudja nehezíteni az életed bármely területét. De attól még nem szokás érte senkit lenézni.
5/9 anonim válasza:
Nem a félelemről szól ez, legalábbis nem hiszem, hogy csak én vagyok az egyetlen ember aki olykor kimondottan más okból kifolyólag nem szólít le egy adott embert: hogy konkrétan lesz*rja.
6/9 anonim válasza:
Nem. Jól teszik. Legalább nem lesznek életük végéig adósok egy banknak házkölcsön miatt!
7/9 anonim válasza:
Nem, abszolút együttérzek velük, nekik van igazuk.
8/9 anonim válasza:
Nem nezem le. Nekem az van a bogyombe aki tudatosan csak szorakozik, atvagja a lanyokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!