Lenézitek az eladókat?
Élelmiszer eladó: NEM!
Műszaki cikk eladó: Ha nem ért hozzá, akkor mérhetetlenül!
Volt már, hogy valami pocsék minőségű szart ajánlgatott egy ilyen valakinek, és nem bírtam hallgatni, és helyreigazítottam, az meg továbbra is kötötte az ebet a karóhoz.
Nem nézem le őket, egyáltalán. 23/l
Sztem a feladatuk is jóval bonyolultabb, minthogy csak a pénztárgépet nyomkodják... árufeltöltés, leltár, az áruk folyamatos ellenőrzése, nap végén elszámolni mindent... háát én munkát keresek, de nem azért nem jelentkezem mert lenézem őket, hanem mert lehet nem is mernék beállni... :) Azért van rajtuk felelőőőőssség!
23/l
1. legyen kedves, udvarias, netalántán mosolyogjon
2. lehetőleg minimálisan legyen tisztába azzal, hogy mi kapható a boltban, mire jó, hol van stb....
Lenézni semmiképpen. Ugyanolyan foglalkozás, mint bármely másik.
Ha nem ért ahhoz, amit csinál (mondjuk műszaki eladónak dunsztja sincs az adott áruról) akkor helyreigazítom érte, de le nem nézem.
29/F
Egyáltalán nem..anyukám is eladó.
16/L
nem nézem le, bár inkább amolyan diákmunkaféleségnek tekintem, mint rendes állásnak, de hát valaki ennyivel megelégszik, oké, nem az én dolgom.
én csak azt nem szeretem, hogy ha véletlenül félreszámolok valamit és a blokk után veszem csak észre hogy nincs nálam annyi, meg úgy egyébként is, miért kell tajparaszt módjára viselkedni egyes eladóknak.
azért én vagyok az akiből megélnek és nem fodítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!