Lenézitek azokat az embereket, akik a rendőrtiszti főiskolán tanulnak?
Figyelt kérdés
És azokat (is) lenézitek, akik rendőrtisztek?
Tehát ritkán mennek ki a helyszínre, többnyire "parancsolnak", nem egy járőr...
2010. nov. 9. 15:47
2/13 anonim válasza:
úgy mint embert, nem nézem le, ő így döntött, ezt akarja csinálni, ebből akar élni, szíve joga.
úgy mint ellenséget, nem gyűlölöm, de nem is kvaterkázok vele, tartom a távolságot.
3/13 A kérdező kommentje:
Elvileg amúgy úgy van, hogy elvégzed a fősulit, mindjárt tiszt vagy.
Bekerülsz tutira valahová. Kezdeti fizetésed 200e forint.
És még az állásod TUTIRA MEGMARAD, nem lesz leépítés, az állam adja a pénzt.
2010. nov. 9. 15:58
4/13 anonim válasza:
Miért nézném le azt, aki becsületesen akar dolgozni?
5/13 anonim válasza:
bruttó az, úgy meg nem olyan sok, hogy megérje. :)
7/13 anonim válasza:
Én csak egyet nézek le, bár még soha nem találkoztam vele, még csak nem is beszéltünk, de elvett tőlem valakit akit szerettem.
8/13 anonim válasza:
én nagyon, mivel köztudottana hülyék gyűjtőhelye, és hát ezt tapasztaltam már nem is egyszer .... nem onnan kerülnek ki a tudományos muunkatársak, ez biztos :-)))
9/13 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:52
Nem a járőrökről van most szó, hanem a tisztekről.
2010. nov. 12. 20:00
10/13 anonim válasza:
Én egyáltalán nem. Mert jó, vannak köztük hülyék is, de tudom, hogy az én unokatestvérem, micsoda kínszenvedések árán jutott be oda. Pedig ő nagyon értelmes( 3 nyelvvizsgája is van, és az orvosira akart volna jelentkezni, ha a rendőrtisztire nem veszik fel)ésiszonyat jó sportoló. Már kicsi kora óta sportol. És most a rendőrtisztin testnevelésből csak 3-mas(!!!). Szegénykém nagyon megküzd vele. Ráadásul egész életébe még emellett hallgathatja azt, hogy hülye rendőr. Tény és való minden szakmában vannak "használhatatlanul lump obijektumok", de ne ítéljük el a többiek miatt az összeset. Különben is én azt mondom, becsüljünk meg mindenkit aki (lehet az akár egy WC-s néni is), de tisztességesen, tanulással, gürizéssel AKAR dolgozni és ELTARTANI saját magát és a családját, nem pedig a segélyt várja(itt most nem célzok rasszizmusra, de azért lássunk be dolgokat) nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!