Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lenézitek azokat az embereket,...

Lenézitek azokat az embereket, akik a rendőrtiszti főiskolán tanulnak?

Figyelt kérdés

És azokat (is) lenézitek, akik rendőrtisztek?

Tehát ritkán mennek ki a helyszínre, többnyire "parancsolnak", nem egy járőr...

2010. nov. 9. 15:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, így van.

(Nem tanulok a Rendőrtiszti Főiskolán, még csak 16 éves vagyok, de már tervezgetni kéne valami felé. Persze nem akarok céltudatosan ide menni, mert nem vagyok 2-es tanuló...)

2010. nov. 12. 20:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nezem le oket! Nem tudom, hogy milyen elvetemult ember nezne le a rendortiszteket vagy jaroroket vagy akarkit, aki normalis szakmaval rendelkezik. Manapsag ez szegyen vagy mi? Nem lehet igy egy kalap ala venni mindenkit. Egyebkent a Rendortisztire hatalmas a tuljelentkezes, sok extra teszt van es nagyon nehez bekerulni. 2 ismerosom jelentkezett, mindketto nagyon jo tanulo volt es fitt, megsem vettek fel oket (fittsegi teszten buktak el piti dolgokon).
2010. nov. 12. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem le, bár nem nagyon bírom a rendőröket. De azért ez nagyon emberfüggő, személyfüggő, alapból mindenki felé jóindulattal közelítek.
2010. nov. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!