Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lenézitek az eladókat?

Lenézitek az eladókat?

Figyelt kérdés
Lehet az élelmiszer, műszaki bármi, lenézitek, megvetitek a munkáját? Sokan azt hiszik csak hogy egész nap állnak és ha vásárolnak akkor nyomkodják a pénztárgépet vagy a vonalkód leolvasót. KORT ÉS NEMET IS!
2010. jún. 18. 15:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ja am 19L voltam (16:39)
2010. jún. 18. 16:50
 12/25 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, mikor én álltam pályaválasztás előtt, emlékszem azok mentek eladónak, akiket rendes iskolába nem vettek volna fel, mert olyan gyatra volt a tanulmányi eredményük és lányok voltak így szakmát sem tanulhattak. És még azt sem mondhatnám, hogy ez nem látszik meg rajtuk. Mert sajnos mindkettő meglátszik, az iskolázottság hiánya és a kényszerpálya miatti munkához való hozzáállás is.

Bárhogy gondolkodom nemigen jut eszembe pozitív példa.

Nem lenézem őket, de nem is tartom túl sokra őket.

35/N

2010. jún. 18. 16:53
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát aki rendes kereskedelmi iskolában végzi el és szakképzett lesz ő megtanul mindent és nem 1 h*lye b*nkó lesz aki nem ért semmihez, sőt.. környezetvédelem, kommunikáció meg minden van szóval elég illemtudóra és intelligensre próbálják nevelni az embereket/gyerekeket legalábbis egy rendes 4 éves kereskedelmi szakon. Az már más dolog, hogy akinek az alaptermészete is t*hó az a munkájában is azt nyújtja, sajnos keveset keresnek az eladók de pl: Német o.-ban pont az ellentettje van a dolognak,m mert ott nagyra tartják a kereskedelemben dolgozókat (eladó, pincér stb..) és rendes tisztességes JÓL kereső állás.
2010. jún. 18. 18:23
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem! Egyik ismerősöm eladó, elmondta, milyen sok a dolga milyen kevés pénzért. (bár ha azt nézzük, mindenki keveset keres, tehát külön nem sajnálom őket, mert panaszkodhatna a tanár is, vagy bárki, aki csak alkalmazott, vagy az agyonadóztatott kisvállalkozó, stb.) Ha kedves, az csak bónusz, de én megértem, ha valakinek nincs mindig jó kedve, alapból elég, ha normális, semleges viselkedésű.

29/N

2010. jún. 18. 20:17
 15/25 anonim ***** válasza:
"Nem lenézem őket, de nem is tartom túl sokra őket." Pont ez a lenézés meghatározása, ha nem tartasz sokra valakiket.
2010. jún. 18. 21:45
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem nézem le őket, a munka nem szégyen!

20/L

2010. jún. 19. 08:34
 17/25 anonim ***** válasza:
én sem nézem le őket. egy kis ideig magam is dolgoztam így, nagyon sz.r volt, azóta együtt is érzek velük (:
2010. jún. 19. 11:16
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem,és fel se merült bennem.
2010. jún. 19. 16:56
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
nem,nem szoktam.a munka az munka bármi legyen is az.inkább az a gáz ha vki tudna dolgozni de léhűtő tróger.
2010. jún. 20. 18:17
 20/25 anonim válasza:
Nem, de én állandoan attól félek hogy ők nézhetnek le engem, hogy már megnt egy ilyen kis senkt kell kiszolgálnom, persze ez nem mindíg merül fel. 16 vagyok, fiu.
2010. jún. 21. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!