Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is lenézitek az egyszerű nőket?
Figyelt kérdés
Azokat, akik hétköznapian öltöznek, természetes a hajuk, finoman sminkelnek, mert nem a külső a lényeg nekik, így érzik jól magukat a bőrükben.
De van saját véleményük, kellő önbizalmuk, megkapó személyiségük, sok érdeklődési körük...
2015. okt. 11. 20:05
1/16 anonim válasza:
Nem.
Az én párom,még ennyire sem sminkel,de ad magára. :)
2/16 anonim válasza:
Persze, csak a külső számít. Miért, mire számítottál? :O
3/16 anonim válasza:
Nem nézek le senkit, még a világ legnagyobb ribijeit sem, csak együtt érzek velük. Ha lenézném őket, akkor olyanná válnék, mint ők.
Számomra egyébként ez a természetes. Én azt se bánnám, ha a nők egyáltalán nem sminkelnének. A természet ajándékánál nincs szebb szerintem.
4/16 anonim válasza:
én nem ilyen emberekre mondom, hogy egyszerű :D
6/16 anonim válasza:
Nem, nekem épphogy szimpatikusabb, ha valaki ilyen. De azt hozzátenném, hogy amikor mi férfiak arról beszélünk, hogy a külső számít, akkor elsősorban nem ruhára és a sminkre gondolunk, hanem az arc természetes szépségére (arcberendezés) és a testalkatra.
7/16 anonim válasza:
Hogyhogy TI IS? Miért? Ki nézi le őket?
8/16 anonim válasza:
Hát én azokra mondom, hogy egyszerű nők, akik csak a külsőségekre adnak, szétsminkelik magukat, és hát nem túl sok eszük van, lenézni nem nézem le őket, inkább csak tojok rájuk, hidegen hagynak. Te ennek pont a szöges ellentéte vagy, pont hogy nem vagy egyszerű nő!
9/16 anonim válasza:
Egyik nő sem egyszerű, képtelenség megérteni őket. De viccet félretéve valóban, az öltözködési egyszerűség pont, hogy több tiszteletet érdemel a ribis öltözködésnél, a személyiségbeli egyszerűség meg pont nem igaz rád! De ha valaki személyiségben egyszerű is, azt nem nézem le, én inkább a rosszindulatú embereket nézem le.
10/16 anonim válasza:
Azokat nézem le, és szerintem jogosan, akik felnőttként is annyira ostobák, hogy azt hiszik lenézik őket, mert átlagosak, illetve azokat, akik ide járnak hizlalni az egójukat olyan kérdésekkel, ahol lesajnálják magukat és azt várják, hogy az itteniek veregessék meg a virtuális vállukat és mondják meg nekik, hogy mekkora királyok is valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!