Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti lenézitek a nem dolgozó nöket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lenézitek a nem dolgozó nöket?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok azokról, akik direkt kitartatjàk magukat?

Illetve az is lenézendö, ha egy fiatal lány dolgozik, majd elveszti a munkáját, és pár hétig/hónapig otthon van és a megtakarítàsából él, még talál mást?

2015. dec. 2. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem nézem le őket. Mindenkinek joga van eldönteni hogyan él.Az más kérdés, hogy nem értek vele egyet.

Az meg, hogy elveszíti a munkáját és segítségére szorul egy darabig, sajnos bárkivel megtörténhet,ezért pláne nem ítélték el senkit, főleg ha mindent megtesz azért, hogy talpra álljon.

2015. dec. 2. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Lenezes eros szo de sajnalom oket a butasaguk miatt

Fuggo kapcsolatban lenni penz miatt megalazo dolog

Ha ideiglenesen munkat keres egy no vagy tanul akkor termeszetes a parja segiti anyagilag.

De egy egeszseges eleteros fiatal no ne fuggjon egy ferfitol vagy szuleitol lustasag miatt.

Egy kapcsolat csak akkor lehet jo es igaz ha mindket fel erdek nelkul szeret.

2015. dec. 2. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ebben a szituációban vagyok most, hogy felmondtam a volt munkahelyemen ( sajnos amúgy sem lett volna maradásom, már éhbérért dolgoztattak 12 órákat ), így most otthon vagyok. A férjem nem vette ezt rossz néven, sőt támogatott ebben.Keresem a következő munkahelyem, addig meg nem is baj, ha itthon vagyok, mert újítjuk fel a házunkat, van megtakarításunk is. Ilyen bárkivel előfordulhat. Nem szándékozom hónapokig itthon lenni, de jobb ez most így. Legalább mindennap finom vacsorával tudom várni, és eltudok járkálni ügyeket intézni. Ez nem ugyanaz, mint ha valaki szánt szándékkal kitartatja magát, és lehúzza a párját anyagilag.
2015. dec. 2. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:
nagy divat lett a férfiakon való élősködés! de hát mi vagyunk hülyék mert hagyjuk...
2015. dec. 2. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
nagy divat? :D én egy ilyet sem ismerek, és amúgy sem tehetik meg az emberek, hogy ne dolgozzanak.
2015. dec. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!