Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?

Figyelt kérdés
Attól, hogy még ez vagyok nem azt jelenti, hogy semmilyen ambíció nincs bennem, szeretnék más munkákat is kipróbálni, de nem ilyen egyszerű ez. Emiatt a beszólása miatt nem szeretnék semmit tőle, bunkóságnak tartom és eléggé lehozott most az életről. :(
aug. 22. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
80%
9, add elő az elméletedet a legelején, a randi előtt. Aki maga is képes haladni, az úgyis kihátrál, aki meg azt vallja, amit te, azzal elbeszélgettek erről, aztán ezt legalább kipipálhatod.
aug. 22. 09:53
 12/80 A kérdező kommentje:
A saját szint meg egy baromság. Ha egy emberléptékű társadalomban élnénk, nem lennének ilyen különbségek és minél nagyobb az egyenlőség annál boldogabb egy társadalom.
aug. 22. 09:53
 13/80 anonim ***** válasza:
87%
10, az engem is érdekelne a lány ilyen pozícióból, milyen fizetéssel jelentette ezt ki. Én azért arra gyanakszom, hogy nem 8 osztályos mekis dolgozó.
aug. 22. 09:54
 14/80 A kérdező kommentje:
#11 Az lesz. Utóbbi időben sok randim volt, de úgy látszik a minőség többet ér, mint a mennyiség. De egyébként akik "egyedül" haladnak az életben az mindig hazugság, mert mindig van valami kapcsolódas ami miatt előrébb megy, jó családiháttér, olyan barátok akik segítettek előrébb menni és szerencse. Ezért vagyok ki ezektől a dicsekvésektől, inkább legyenek hálásak a másikért ahelyett, hogy döngeti a mellét az egoizmusától. Több szerénységet! Ráadásul a hála boldogít én is sokat gyakorlom ezt és sok mindenért vagyok hálás a barátaimnak.
aug. 22. 09:58
 15/80 anonim ***** válasza:
74%

"A saját szint meg egy baromság."

Te így látod, más meg másképp. Számomra fontos, egyrészt, mert anyagilag nem mindegy, hogy 2x, vagy 1,5x van a kapcsolatban. Másképp lehet haladni, más szintet lehet majd a gyereknek biztosítani, a jelenben meg valószínűleg teljesen más az életvitel, költési szokások stb. Más a hozzáállás az élethez.

De ezt már ezerszer kiveséztük az oldalon.

A lényeg nem is az, hogy kinek van igaza, hanem, hogy tudatosan kéne olyat keresned, aki mind a két témában ugyanúgy gondolkozik, mint te. És nem zaklatni verbálisan azokat, akikkel nem egyezik a véleményed.

aug. 22. 10:01
 16/80 A kérdező kommentje:
13 Tök mindegy mi a pozíciója, normális ember nem a pozícióba szeret bele. Tudom senki nem akar szarul élni, ezért kéne a jólétet alappá tenni és nem normális az, hogy gazdaságilag simán fel lehetne számolni a szegénységet, még a harmadik világot is rendbe lehetne belőle hozni, nem normális az, hogy csomó pénz a világ gazdaság fele 1% alatt koncentrálódik. Ez sokkal nagyobb gáz, mint az hogy valaki mekis dolgozó.
aug. 22. 10:03
 17/80 anonim ***** válasza:
84%

16, tehát magasabb a pozíciója, fizetése. Ez is egy remek szűrő, keress nálad nem magasabb szinten élő nőt.

A tudatos társkeresés csodákra képes. Találd ki, mik a jó kérdések és tedd fel őket időben.

aug. 22. 10:06
 18/80 A kérdező kommentje:
15 Gazdasági rendszer szerinted rendben van? Mit gondolsz a kapitalizmusról? Csak azért kérdezem, mert sokkal inkább a rendszer igazságtalanságait kéne csesztetni és nem az egyént és a pozíciójáról megjegyzést tenni ami idővel, szeretetteljes légkörben változhat és két ember többet ér mint egy.
aug. 22. 10:07
 19/80 A kérdező kommentje:
17 De a szeretet és a pozíció hogy fér meg egymás mellett? Szeretlek akkor hogyha.... nem valódi szeretet. Az igazi szeretet érdek nélküli.
aug. 22. 10:09
 20/80 anonim ***** válasza:
95%

14. Teljesen egyetértek. Nem szeretem azokat, akik a saját mellüket verik, mert miket értek el. A család, környezetük nélkül sehol nem lennének. Én hiába voltam kitűnő tanuló, hiába vannak végzettségeim, ha nincs az a háttér, amit a környezetem ad, akkor semmire nem mentem volna. Én úgy gondolom, ezek nem az én érdemeim.

Akinek 18-20 éves korára autója, háza, lakása lesz, ő meg pláne ne veresse nekem. Egy átlagos közegből jövő embernek esélytelen fiatalon ezekhez hozzájutni önerőből. Engem ezekkel nem dobott meg senki, hiába nyertem versenyeket, hiába voltam jó tanuló, hiába nem vagyok lusta, hiába szeretek dolgozni. Ehhez mind idő kell és kitartás, ha nem kapod meg úgy valakitől.

13. Félreértés ne essék, ne azért ne pattogjon a mekis csaj, mert ő ettől rosszabb ember vagy kevesebb, mert ő csak mekizik! Hanem mert én sem pattogok senkinek, meg nem akarom senki életét irányítani. És ezt fordítva is elvárom. Ilyen egyszerű.

F

aug. 22. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!