Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?
"A saját szint meg egy baromság."
Te így látod, más meg másképp. Számomra fontos, egyrészt, mert anyagilag nem mindegy, hogy 2x, vagy 1,5x van a kapcsolatban. Másképp lehet haladni, más szintet lehet majd a gyereknek biztosítani, a jelenben meg valószínűleg teljesen más az életvitel, költési szokások stb. Más a hozzáállás az élethez.
De ezt már ezerszer kiveséztük az oldalon.
A lényeg nem is az, hogy kinek van igaza, hanem, hogy tudatosan kéne olyat keresned, aki mind a két témában ugyanúgy gondolkozik, mint te. És nem zaklatni verbálisan azokat, akikkel nem egyezik a véleményed.
16, tehát magasabb a pozíciója, fizetése. Ez is egy remek szűrő, keress nálad nem magasabb szinten élő nőt.
A tudatos társkeresés csodákra képes. Találd ki, mik a jó kérdések és tedd fel őket időben.
14. Teljesen egyetértek. Nem szeretem azokat, akik a saját mellüket verik, mert miket értek el. A család, környezetük nélkül sehol nem lennének. Én hiába voltam kitűnő tanuló, hiába vannak végzettségeim, ha nincs az a háttér, amit a környezetem ad, akkor semmire nem mentem volna. Én úgy gondolom, ezek nem az én érdemeim.
Akinek 18-20 éves korára autója, háza, lakása lesz, ő meg pláne ne veresse nekem. Egy átlagos közegből jövő embernek esélytelen fiatalon ezekhez hozzájutni önerőből. Engem ezekkel nem dobott meg senki, hiába nyertem versenyeket, hiába voltam jó tanuló, hiába nem vagyok lusta, hiába szeretek dolgozni. Ehhez mind idő kell és kitartás, ha nem kapod meg úgy valakitől.
13. Félreértés ne essék, ne azért ne pattogjon a mekis csaj, mert ő ettől rosszabb ember vagy kevesebb, mert ő csak mekizik! Hanem mert én sem pattogok senkinek, meg nem akarom senki életét irányítani. És ezt fordítva is elvárom. Ilyen egyszerű.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!