Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?

Figyelt kérdés
Attól, hogy még ez vagyok nem azt jelenti, hogy semmilyen ambíció nincs bennem, szeretnék más munkákat is kipróbálni, de nem ilyen egyszerű ez. Emiatt a beszólása miatt nem szeretnék semmit tőle, bunkóságnak tartom és eléggé lehozott most az életről. :(
aug. 22. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
50%

40.

Az egyetlen aki szopik a kapitalizmusban, de állandó jelleggel, az a munkás, a dolgozó, a termelő.

Mindenki más nyer.

Logikus következtetés: nem szabad munkásnak lenni, hanem be kell állni a nyerészkedő élősködők közé, mert az a kényelmesebb élet, és nem leszel balek dolgozó, aki azért van, hogy a többi ember megéljen belőle.

aug. 22. 11:23
 42/80 anonim ***** válasza:

Amikor kapitalizmuskritika (ami becsulendo) vegyul a nogyulolettel es es incel filozofiaval...

A gyakorin meg nem lattam ilyet!

Kerdezo, az ember tarsas leny, de ez total mast jelent, mint amirol te zagyvalsz. Az izolacio nagyon karos az emberi pszichere, de ez NEM romantikus/szexualis izolaciot jelent, hanem elsosorban baratokat, csaladot.

Es ha te a sikeredet arra alapozod, hogy "majd ketten", az eleg kiabrandito.

Persze, olcsobb egyutt elni, mint egyedul, de pl. gyerekkel+partnerrel sokkal dragabb, mint egyedul;) Akkor mire fogsz hivatkozni?

aug. 22. 11:24
 43/80 anonim ***** válasza:
Az mondom, hogy egy újabb ember akitől semmit se akarok. jöhet a következő. Van még 8+ milliárd példány a bolygón.
aug. 22. 11:26
 44/80 anonim ***** válasza:
40. Nem veszem genyózásnak, beszélgetünk, eszmét cserélünk. Sok igazság van abban, amit mondasz, fájdalmas igazsághúrokat pengetsz. Csak nem akartam nagyon ezirányba elvinni, mert akkor szerintem nemsokára avatnak nekem egy Lenin szobrot itt a gyakorin :)
 45/80 A kérdező kommentje:
Milyen nőgyülöletről beszélsz?
 46/80 anonim ***** válasza:

44.

Leninnek nagyon sok dologban volt igaza, Marx-Engels szintén. Volt szerencsém olvasni a Tőkét, kb. amiben élünk meg is felelt az ott leírtaknak, csak a fordulat nem fog eljönni soha.

A másik ami ilyen téren zseniális, annak ellenére, hogy szépirodalom az az 1984. Kb. a világ amiben élünk. Műháború, gerjesztett konfliktusok, új taktika a "zöld" gondolkodás nevében mindenre pluszadót kiróni, ha nem vagy szimpatikus és kezdesz szálka lenni, akkor hiteltelenítünk, ha ez sem elég, akkor kicsinálunk, ráadásul jogosan. Lásd anglia, ahol egy "migránsellenes komment" is börtönt érhet, a köztörvényeseket meg kezdik elengedni, mert kell a hely a "csúnya migráció-ellenes nácikoknak".

aug. 22. 11:30
 47/80 A kérdező kommentje:

"Es ha te a sikeredet arra alapozod, hogy "majd ketten", az eleg kiabrandito."

Ha ez működik akkor mi a probléma? Mi ez az individualizmus mánia ezen az oldalon?

aug. 22. 11:30
 48/80 anonim ***** válasza:

Oke, a nogyulolet eros szo, de ahogy "kiosztod" a not, aki "leszol" a poziciodert (szerintem te ezt kicsit dramaibban adod elo, mint ahogy tortent), az nagyon az incelekre emlekeztet.

De ne legyen igazam!

aug. 22. 11:31
 49/80 anonim ***** válasza:

47. "Es ha te a sikeredet arra alapozod, hogy "majd ketten", az eleg kiabrandito."

Általánosban, amikor ki volt adva páros feladat, ott is úgy volt, hogy "közösen" meg "együtt", azt' a végén az lett belőle, hogy én csináltam meg, a másik meg nézte és lemásolta :)

Persze, lehet egymást motiválni. De a másik helyett nem fogja helyetted megtenni azokat a lépéseket, amik szükségesek a továbblépéshez az életben.

aug. 22. 11:34
 50/80 anonim ***** válasza:

48.

Mondjuk abban igaza van, hogy az emberiség nagyja lenézi a legtöbb munkát. A legtöbb munka "elismertsége" a nullával egyenértékű. Anyagilag, társadalmilag és minden egyéb mértékben. Van pár nyerő, de a legtöbb munka csak robot, bagóért.

https://www.youtube.com/watch?v=v1YO0AaWSws

aug. 22. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!