Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy manapság a 22-28 éves irodai adminisztrátor vagy HR-es stb. lányoknak is jóképű, sokat kereső pasi kell?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 17:32
1/18 anonim válasza:
Mindenkinek a sokat kereső jóképű pasi kell.
2/18 anonim válasza:
Miért ne? Mutass már egy nőt, akinek egy csúnya csóró pasi az álma!
Mik ezek az idióta kérdések?
3/18 anonim válasza:
Szerinted miért van az, hogy a gyári munkás fogatlan Józsinak is Palvin Barbi kell? Na, hát pont ugyanezért. Mindenki az elérhető legjobbra vágyik. Csak ugye kinek mi a valóban "elérhető".
4/18 anonim válasza:
Ahogy a rezidensek/ápolók is orvosokkal jönnek általában össze. Én is irodában dolgozom egy szoftverfejlesztő cégnél, általában a mérnök/programozó kollégáim a szomszéd irodaházakban vagy akár a munkahelyükön dolgozó nőkkel ismerkednek. Gyakran a feletteseink is. Ha a férfi számára is jó így, akkor mi ezzel a probléma? Egy kapcsolathoz két ember kell, hadd csinálják.
5/18 anonim válasza:
Most őszintén....
Minden nő jóképű gazdag férfit szeretne, aki imádja tiszteli szereti őket
És minden férfi gyönyörű szexi barátnőt szeretne aki becsüli tiszteli szereti őket
Minden ember a legjobbat szeretné.
Ha lehet mindenkinek vadonatúj autója lenne, de nem lehet mindenkinek. Ha lehetne mindenkinek lenne egy saját nyaralója a Maldív szigeteken de nem lehet....
6/18 anonim válasza:
Én nem szeretnék gazdag férfit, ezek szerint én nem is vagyok nő :(
7/18 anonim válasza:
Ha tudnád hány "értelmiségi" nő nedvesedik egy sportos szakmunkás láttán egy menő fúrógépet lóbálva. Nálunk is van ám álmodozás amikor mesélek barátnőmnek milyen menő védőfelszerelésben dolgozok ami jó feszes. xD
8/18 anonim válasza:
Megboldogult kölyökkoromban mikor pincérkedtem ilyen - olyan céges partikon, hány ilyennel sodort össze a sors... Valahogy nem érdekelte őket a 4.pezsgő után, hogy csoró diák vagyok 😂
9/18 anonim válasza:
7-es, 8-as, nyilván a kérdező komoly párkapcsolatra gondolt, nem egy bas.zásra!
10/18 anonim válasza:
"Szerinted miért van az, hogy a gyári munkás fogatlan Józsinak is Palvin Barbi kell?"
Kicsit sem unalmas ez a baromság ám. Itt rinyáltok naphosszát, hogy mennyire igénytelenek a férfiak, bármilyen nőt megteszi, csak legyen luk a két lába között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!