Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy manapság a 22-28 éves irodai adminisztrátor vagy HR-es stb. lányoknak is jóképű, sokat kereső pasi kell?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%

Ja, ja. Csak hát hol van annyi jóképű, gazdag pasi. És sajnos olyan is előfordul, hogy egy nő kívánja a férfit (azok a piszok hormonok) és ha nem ilyen álompasi jut, akkor a szexről is mondjon le?

Ez főleg akkor igaz, ha egy nőnek már volt komolyabb kapcsolata, ahol volt rendszeres nemi élete és ez a kapcsolat megszakadt. Bizony a nők is tudják ám a falat kaparni.....

2020. aug. 5. 18:08
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Az összes nő ugyanazt a maroknyi top-pasit akarja és legfeljebb megalkuszik a saját szintjén lévő férfiakkal (leginkább akkor, amikor már végképp nincs más választása).
2020. aug. 5. 18:16
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Minden nőnek megvan a maga bája. Szerintem minden férfinek is megvan a nők szemében.

Egyrészről, miből gondolod, hogy a szép hr-es csaj éppen egyedülálló?

Ha egyedülálló, miért egyedülálló? Talán senki nem hívja el randira? Kétlem.. Talán nem akar senkit.

A legtöbb embernél visszautasítás egyenlő vesztes lúzer vagyok, nem keresek elég jól, nem vagyok elég jóképű. Állítólag a férfiak nem gondolnak mindent túl. Ezek szerint mégis.

Te meg azé vagy egyedülálló, mert nincs tököd lányokkal beszélni. Az összenézés édeskevés. Nálad összenézés egyenlő akar tőlem valamit a csaj, tetszem neki.

2020. aug. 5. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
27%
#9minden kapcsolat egy jó b@$zással indul, ha már ilyen közvetlenül fogalmazunk. A volt feleségemet is úgy ismertem meg, hogy konyhabútort szereltem nála, igaz nem hr vagy admin volt hanem projektmanager de gondolom az is ér szaki vs "értelmiségi" kapcsolatban.
2020. aug. 5. 18:20
 15/18 anonim ***** válasza:
16%
Betör a nyugat igényessége. A bibi, hogy mi meg kelet felé nyitunk a Vezír szerint.
2020. aug. 5. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Miután a férfiakat csak az érdekli, hogy jó nő legyen, lényegtelen hogy Hr-es vagy tanár, vagy bolti eladó a nő. Ha tetszik neki, ráhajt. Ennyi az egész. Azt meg hadd döntse el a nő, neki ki tetszik. Kíváncsi vagyok, neked mi a foglalkozásod, kérdező?
2020. aug. 5. 22:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Tehát a férfiaknak mindegy csak nő legyen. Vitatkoznék. Az a hatalmas férfi többlet, ami szerint egy férfinek örülni kell ha bármilyen nőt egyáltalán megkap. Nos, ez a világ csak a gyakorin létezik. Az élet azért egészen más!
2020. aug. 6. 08:02
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Nem tudsz olvasni? Azt írtam, a férfiakat csak az érdekli, hogy JÓ nő legyen.
2020. aug. 6. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!