Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?

Figyelt kérdés
Attól, hogy még ez vagyok nem azt jelenti, hogy semmilyen ambíció nincs bennem, szeretnék más munkákat is kipróbálni, de nem ilyen egyszerű ez. Emiatt a beszólása miatt nem szeretnék semmit tőle, bunkóságnak tartom és eléggé lehozott most az életről. :(
aug. 22. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:

"Itt van az eb elásva csak boldognak tüntetted fel magad valójában nem vagy az. Egy boldog ember nem tartja szarnak az emberi fajt. Agyrém hogy valaki az embert szarnak tartja, de a kapitalizmust jónak ez abszurd gondolat."

Az, hogy nem fényes a véleményem az emberekről sima realizmus. Vannak jó emberek, akik általában véve jók mindennel és mindenkivel, ők nagyon ritkák és minden ember jó a sajátjaival. Ez ösztönös viselkedés.

Ettől függetlenül boldog vagyok az életemben. Vannak emberek, akiket szeretek, vannak akik szeretnek. Hiszem, hogy lesz egy társam is, akivel együtt felnevelhetek egy gyereket, úgy, hogy jó ember legyen. Ettől még az állatkínzás, a bántalmazás, erőszak, gyilkosság mindennapos és az is marad.

Az aktuális rend (kapitalizmus) nem zavar, nem hiszek benne, hogy lesz, vagy volt jobb, legfeljebb más, de nem jobb.

A rabszolgaság pedig adott, csak te döntheted el, mennyire kényelmes a cella.

"viszont egy rosszul működő rendszert felszámolni hősies dolog" még soha nem sikerült, de higgy ebben, ha neked úgy jobb.

aug. 22. 10:36
 32/80 anonim ***** válasza:

31. "viszont egy rosszul működő rendszert felszámolni hősies dolog"

Az ilyenekből szoktak a hősies jelentkezők, akik "jobban tudnak mindent" totális diktatúrákat csinálni. Minden totalitarizmus alapja mélyen az idelizmus. Aztán ami ebből megvalósul, az minden, csak nem a tökéletesség.

aug. 22. 10:41
 33/80 anonim ***** válasza:
Akik a társadalmi egyenlőtlenségek megszüntetéséért harcoltak, többnyire rosszul végezték....
aug. 22. 10:46
 34/80 A kérdező kommentje:
Tanulni kell az elcseszett rendszerek rossz példájából, és fel kell nőni a változáshoz. A komcsik üldözték az értelmiségieket, na ennek a 180 fokos fordulata kell az oktatásba rengeteg pénzt kell beleőlni, és azon kell változtatni, hogy ne a megélhetésért tanuljon az ember, a jólét alap legyen, hanem a tudás vágy miatt. Az ember egész élete a tanulás legyen és ez meg hozná a változást. Nem a múltba kéne tekintene hanem egy jobb jövőbe. Többet ér ez mint az egyént csesztetni, hogy hol tart az életben. Érdekes az emberszerető emberek nem csesztetik a másikat, hanem próbálnak kedvesek, nyitottak lenni. Amúgy a politika érdekel és gondolkodtam már azon, hogy ezzel foglalkozzak, de ebben az országban nem egyszerű. Ha mondjuk lesz valami lehetőség arra, hogy egy új baloldali pártot alapítsak és lesz rá igény én szívesen foglalkoznék ezzel, hiszek egy élhetőbb rendszerben a mostaninál. Egy barátom is nyitott lenne erre.
aug. 22. 10:53
 35/80 anonim ***** válasza:

"Tök mindegy mi a pozíciója, normális ember nem a pozícióba szeret bele"

Sajnos részben de. Ha mondjuk nem ide születek, hanem É-Koreába vagy egy brazil favellába, rosszabb esélyekkel indulnék a párkeresésben. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Nincs olyan pontja a világnak, ahol az emberek ne a jobb megélhetésre törekednének. Én sem fogok egy brazil favellából párt keresni, ha egyszer találhatok magmnak normális egzisztenciájú magyar nőt.

Akármennyire igazságtalannak tűnik, szerintem ettől nem vagyok "nemnormális" ember.

F

aug. 22. 10:53
 36/80 anonim ***** válasza:
Most a pozíció alatt ne a konkrét munkahelyi pozíciót értsd. Azok már csak árnyalatok. Én társadalmi, kulturális elhelyezkedésre gondoltam itt elősorban.
aug. 22. 10:55
 37/80 anonim ***** válasza:

34. "az emberszerető emberek nem csesztetik a másikat, hanem próbálnak kedvesek, nyitottak lenni."

Nézd, az egyéni preferenciákért úgy gondolom, nem hibáztatható senki.

Ha elfogadó vagyok (annak tartod magad), akkor azt is el kell fogadnod, hogy valaki többet szeretne, esetleg nem elégszik meg azzal, amit te kihozol az életből. Én az ésszerűség keretein belül kedves és nyitott vagyok, de bizonyos mechanizmusokat én sem tudok felülírni.

Ahogy írtam korábban, azzal egyetértek, hogy nem kell a másikat cseszegetni olyanért, amit ő nem tud vagy nem akar elérni az életben. Az ajtó mindig nyitva van, felesleges döngetni.

aug. 22. 11:01
 38/80 anonim ***** válasza:

"Ahogy írtam korábban, azzal egyetértek, hogy nem kell a másikat cseszegetni olyanért, amit ő nem tud vagy nem akar elérni az életben"

Ezzel én is egyetértek. Napi szinten dolgozom együtt több 8 osztályt végzett emberrel, soha nem érzetettem és nem is éreztetném velük, hogy kevesebbek. Nem is gondolom így. De, ha valaki kapcsolati céllal próbálkozik, nemet mondok és követeli az okot, nem fogok valami hihető kifogást előadni, hanem közlöm, hogy nem vagyunk egy anyagi szinten, ami engem zavar. Ha ezek után nekiáll kioktatni, akkor persze, hogy más hangnemre váltok és rövidesen tiltok, megszakítok minden létező csatornát.

aug. 22. 11:07
 39/80 anonim ***** válasza:
Kíméletlen leszek. Az egyéntől mind a kapitalizmus, mind az egalitárius rendszerek ugyanazt várják el: hogy tehetségét, képességeit, erejét a lehetőlegjobban igyekezzen tevékenykedni első rendszerben a cég hasznáért, a második esetben a közösségért. Valójaban a nők is ezt várják: igyekvést, törekvést. Igen nagy részük anyagi értelemben, de akik nem azok szellemiekben kreativitásban, sportban-egészségben, művészetben, a környezeted szépségében, stb Ezekben igyekvő vagy? Az a benyomásom, hogy nem. Vannak olyan lehetőségek amik nem vagy kevés anyagi ráfordítást igényelnek (sport: fegyencedzés, futás, kerékpározás, túrázás; tanfolyamok: céges, állami, nyelvtanfolyam, szakma, sofőrképzés plusz ezekhez ott van az internet; ha kertes házban laksz egyszerű eszközökkel teheted szebbé) A nem anyagias nők számára is ki kell tűnni valamiben.
aug. 22. 11:15
 40/80 anonim ***** válasza:

37.

Nem akarok genyózni, de ezzel kb. azt propagálod, hogy a legjobb stratégia beházasodni valami nagyon gazdag emberhez és raja élősködni, mert ez a leglogikusabb döntés. Akkor se dolgozni nem kell, se kompromisszumot kötni.

Mondjuk ismerek pár arcot - mindkét nemből - akik pontosan ezt csinálták és többségük nagyon jól el is van munka nélkül 10-20 éve. A férfiaknak néha van valami alibi kamuállásuk (pl. autószerelő-műhely), de nem csinálnak semmit.

A legjobb stratégia az élősködés. A kapitalizmus eleve az élősködésről szól. A tőkés kihasználja a munkást, a kárpótoltak alanyi jogon kapják az apanázst, a romák segélykéje sosem lehet vita tárgya, a nyugdíj az "jár", "a felső tízezer termeli újra magát közpénzen" stb.

aug. 22. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!