Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?

Figyelt kérdés
Attól, hogy még ez vagyok nem azt jelenti, hogy semmilyen ambíció nincs bennem, szeretnék más munkákat is kipróbálni, de nem ilyen egyszerű ez. Emiatt a beszólása miatt nem szeretnék semmit tőle, bunkóságnak tartom és eléggé lehozott most az életről. :(
aug. 22. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:

50. Azért nézzük le, mert bizonyos munkafolyamatok már robotizálhatók, elvégzi helyettünk a technológia, VAGY pedig azért, mert alulfizetett / piszkos munkakörülményekkel jár. Kinek van kedve krumplit kapálni egész nap, amikor légkondi alatt csücsülhetsz 3x annyi pénzért?

46. Ez túl kifejtős, úgyhogy csak röviden reagálnék rá: a jóléti problémák a jólét fennállásáig tartanak.

aug. 22. 11:40
 52/80 A kérdező kommentje:
#48 Szerinted nem bunkóság, ha valaki emiatt kioszt engem? Ilyen erővel én is mondhatnám a férfigyűlölő jelzőt, az is erős szó lenne, de ugyanennyi értelme lenne. Írtad hogy a kapitalizmus kritika becsülendő, a kapitalizmus kritikához hozzátartozik ez a pozíció fétis is.
aug. 22. 11:42
 53/80 anonim ***** válasza:

51.

Nekem mákom van, mert pont egy légkondis irodában vagyok, két kiscicával. Igaz jó mélyen alulfizetve, de legalább nem nagyon kell megszakadni, itt írogatok meg még pár másik blogon. Néha SOS feladat, de amúgy lógás, nyáron a jó hűvös irodában, ha épp senki más nincs itt, akkor elfilmezek, elsorozatozgatok... Senkit nem érdekel. Egyszer kirúgnak majd, amikor rájönnek, hogy alig csinálok valamit, de ennyi pénzért nem is szakadnék meg.

Mások ugyanennyiért 8-12 órát állnak egy retkes gyárban. Kb. a fentebb írt élősködésre rendezkedtem be, csak igyekszem valami arany középutat járni.

aug. 22. 11:44
 54/80 anonim ***** válasza:
Szabadidődben menj el segedmunkazni hogy ferfinak tunj picit legalabb..
aug. 22. 11:47
 55/80 A kérdező kommentje:

"Azért nézzük le, mert bizonyos munkafolyamatok már robotizálhatók, elvégzi helyettünk a technológia, VAGY pedig azért, mert alulfizetett / piszkos munkakörülményekkel jár. Kinek van kedve krumplit kapálni egész nap, amikor légkondi alatt csücsülhetsz 3x annyi pénzért?"

Ezt az emberek általában leszarják és elintézik azzal, hogy alkalmazkodni kell. Erröl rengeteget beszélek, hogy a munka folyamatosan automatizálódik, ergo nincs már szükség heti 40 órára. Keynes azt jósolta, hogy ezzel a technológiai fejletséggel 2030-ra 15 órás munkahét elég lesz. Hol tartunk mi itt? Sehol. Tudjátok miért? Mert a legtöbb ember túl konzervatív a munka felfogásban, az a normális, ha minél többet dolgozol, elhiszi azt, hogy az ő munkája ér valamit, holott ha a munkák 70%át felszámolnánk nem omlana össze a gazdaság. Mint pl semmi értelme nincs a telemarketingnek, ha bemegyek mondjuk a tescoba tele van automata pénztárral, robotok takarítanak. De persze ne legyek kritikus alkalmazkodjak. Jobb lenne, ha kidobnám vagy elégetném az összes könyvemet és csak alkalmazkodnék mindenhez?

aug. 22. 11:51
 56/80 anonim ***** válasza:
36%
53. Állítólag a légkondi olyan a férfinek, mint zombinak a napfény: rohaszt. Na meg elnőiesedsz tőle :)
aug. 22. 11:51
 57/80 A kérdező kommentje:

[link]

Igazatok van alkalmazkodni kell capitalism forever. 500 ezer fa az mi? Na mindjárt felküzdöm magam azon a rantlétrán még csak 3 lépés és kész, hisz az élet értelme. 😉💪

aug. 22. 11:54
 58/80 anonim ***** válasza:

56.

Ezt szeretik olyan arcok mondani, akik 8-12 órát rohadnak a napon, a bőrük olyan sötét és cserzett, hogy az kb. visszafordíthatatlan már. Gyerekként még nem értettem miért van kreol bőre az összes melósnak, amikor nagyrészük nem roma - hát ezért. Annyit rohadnak kint a napon (és ez a régi időkkel szemben már nem egészséges annyira), hogy szétcseszik magukat teljesen. Mindezt minimálbérért vagy feketén.

Ennél a halál is jobb.

aug. 22. 11:55
 59/80 anonim ***** válasza:
100%

"Jobb lenne, ha kidobnám vagy elégetném az összes könyvemet és csak alkalmazkodnék mindenhez?"

Csak a végletek mennek? Menjünk neki a rendszernek és döntsük meg, vagy adjuk fel a gondolkodás képességét? Csak ezek léteznek szerinted?

Ha nem akarsz alkalmazkodni, ne tedd, de ne lepődj meg, ha magadra maradsz és boldogtalan leszel. Az élet az alkalmazkodásról szól. Alkalmazkodsz, ahhoz, amihez lehet, anélkül, hogy feladnád önmagad. Ha valami elfogadhatatlan tovább keresel. Kialakítod a saját közeged, azt a buborékot, ami a te "valóságod", ami neked kellemes.

Élsz és élni hagysz.

aug. 22. 11:58
 60/80 anonim ***** válasza:
58. Én is légkondizok, viccnek szántam :)
aug. 22. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!