Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?
A legtöbb munka le van nézve. Van pár elit, amit tisztelnek (orvos, tűzoltó, maffiavezér) vagy "hát abba van a lóvé, aranyöcsém" (IT tápláléklánc teteje, korrupt rendőr, strici, adócsaló vállalkozó, politikus), de minden más szarnak minősül. Főleg, ha nem jár érte sok pénz.
Egyedül fogsz meghalni. Vagyis nem, ez így nem igaz, jelen lesz még pár bűnöző, akik épp meggyilkolnak amíg alszol, mert nekik jó az a pár Forint is, hiányozni meg nem fogsz sehonnan, "eleget éltél már" (mondják a bíróságon)
Bunkóság ilyet mondani, de gyanítom ő se akar semmit tőled, azért volt bántó.
Emellett az se mindegy, hogy mondta. Ha egy elutasításba beleszőtte, hogy 30 évesen magasabb pozícióba dolgozó, gazdagabb párt akar, az szerintem tök oké. Ha konkrétan azt mondta, hogy 30 évesen ennél följebb kéne tartani, az gonoszkodás. Ha az ember így is gondolja, nem illik kihangosítani.
"Ha konkrétan azt mondta, hogy 30 évesen ennél följebb kéne tartani, az gonoszkodás."
Ezt mondta és ez nem csak tőlem függ. Egyik barátom barátnője mellett lett jobb munkája, unokatesómnál szintúgy mivel együtt könnyebb előrébb jutni és ezzel nem volt tisztába, pedig erről is próbáltam beszélni vele. Attól hogy most itt tartok nem azt jelenti, hogy végig ez lesz. Tali után messengeren eléggé lecsesztem emiatt és gyáván tiltott.
Egyébként ja sok munka le van nézve. Nemrég olvastam Csányi Vilmostól azt, hogy miért kéne sokkal jobban élnie egy vezérigazgatónak, mint egy segédmunkásnak mikor a segédmunkás is dolgozik rendesen, marxista gondolat, de nagyon elgondolkodtatott ez az írása.
"Ezt mondta és ez nem csak tőlem függ. Egyik barátom barátnője mellett lett jobb munkája, unokatesómnál szintúgy mivel együtt könnyebb előrébb jutni és ezzel nem volt tisztába, pedig erről is próbáltam beszélni vele. Attól hogy most itt tartok nem azt jelenti, hogy végig ez lesz. Tali után messengeren eléggé lecsesztem emiatt és gyáván tiltott."
Én ez alapján úgy érzem volt előzménye a megjegyzésének és egy vitában annyira nem durva amit mondott, mintha csak odaveti. Szerintem se a másiktól, vagy egy kapcsolattól kell várni, hogy majd előrrébb visz. Ezért keresek és keresnek sokan a saját szintjükön párt, mert a "majd egyszer" ugyanaz a legtöbb esetben, mint a soha, arra nem lehet alapozni.
Az pedig, hogy egy írásban hepciáskodó valakit tiltanak elég érthető reakció. A gyávaság itt nem az, hogy tiltott, hanem, hogy csak otthonról, a neten mertél keménykedni.
#8 "Szerintem se a másiktól, vagy egy kapcsolattól kell várni, hogy majd előrrébb visz. Ezért keresek és keresnek sokan a saját szintjükön párt, mert a "majd egyszer" ugyanaz a legtöbb esetben, mint a soha, arra nem lehet alapozni."
Ezt sokszor hallottam már és baromi közhely. Érdekes ismerősi körömben azt tapasztalom, hogy onnantól kezdtek sikeresek lenni amint találtak kapcsolatot. Sokan nem veszik észre azt, hogy az ember társaslény és ebben nincs semmi szégyen. Borzasztóan individualista a magyar társadalom, emiatt nem empatikus és ezentúl szeretnék egy nem rendszer komfort nővel randizni. Jobban szelektálni fogom, hogy kivel talizzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!