Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről aki azért leszól, mert harminc felett még csak irodai adminisztrátor vagy?

Figyelt kérdés
Attól, hogy még ez vagyok nem azt jelenti, hogy semmilyen ambíció nincs bennem, szeretnék más munkákat is kipróbálni, de nem ilyen egyszerű ez. Emiatt a beszólása miatt nem szeretnék semmit tőle, bunkóságnak tartom és eléggé lehozott most az életről. :(
aug. 22. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
72%

18 én úgy gondolom a világ működik valahogy, jól, vagy rosszul, az mindegy, van egy jól kivehető működési elve. Nem a világot kell megváltanom, ahogy neked sem, hanem a jelen rendszerben boldogulni és boldognak lenni. Én boldog vagyok, itt, most, ebben a rendszerben is. Ennyi a cél.

A rendszernek betegségei vannak, minden rendszernek meg van a sajátja. Ahelyett, hogy azon kesergek, ami nem működik jól (és amin úgyse tudok változtatni) inkább alkalmazkodom. Szerintem ez lenne a normális és ez a célravezető is.

aug. 22. 10:11
 22/80 A kérdező kommentje:
20 Több ilyen szerény ember kéne, mint te. A kapitalizmus egy kaszinó valójában és a rendszer érdeke az, hogy azt hidd, hogy semmise a szerencsétől. Ha az emberek erre rájönnének tüntetések, zavargások törnének és elkezdenénk haladni egy emberléptékűbb társadalom felé.
aug. 22. 10:13
 23/80 A kérdező kommentje:
21 Miért nem hiszel egy működőképesebb, emberbarát rendszerben? Miért gondolod azt, hogy fontosak ezek az egyenlőtlenségek? Nem gondolod azt, hogy a tudás felszabadít és, ha az emberek tudatosabbak lennének akkor ezt a rendszert nem fogadnák el?
aug. 22. 10:16
 24/80 anonim ***** válasza:
100%

22.

"a kapitalizmus egy kaszinó valójában"

És MINDIG a bank nyer :P

aug. 22. 10:16
 25/80 anonim ***** válasza:

23, nem gondolom, hogy az emberek képesek tudatosak lenni. A legtöbb ember csak egy csupasz, kétlábon járó állat. Nem tartom sokra az emberi fajt. Mindig lesznek vezetők, akik harácsolnak és dolgozók, akik termelnek.

Az egyén feladata ebben a rendszerben boldognak lenni és az utódait jól elindítani, mert ez a legtöbb, amit megtehet. Hogy melyik rendszerben teszi ezt, az kb mindegy. Alkalmazkodás. Ez az egy, amiben az emberi faj valóban jó.

Ami meg a tudatosságot illeti, ha te tudatosnak tartod magad, akkor keress tudatosan társat, sokkal kevesebb kudarc és bántás ér majd.

aug. 22. 10:19
 26/80 anonim ***** válasza:

18. Jogos, de egyetértek 21-essel, nincs olyan "rendszer", ami majd a te vagy az én kényem kedvemhez fog igazodni. Lehet keresni a megoldást egyéni problémákra eszmékben, politikai, gazdasági modellekben - ezesetben ott a politikai karrier, ez annak a terepe. Civilként nekünk erre semmilyen ráhatásunk nincs (halkan jegyzem meg, politikusként sem, hiszen ők is csak a bevált törvényszerűségeket, mechanizmustokat szolgálják ki. Talán 1-1 embert lehetne mondani az egész történelemből, akik autonóm személyiségükkel és "csodás" gondolataikkal megváltoztatták annak menetét, de ezek sem pozitív figurák. De nem is ez a lényeg. )

A megoldás: alkalmazkodás.

20. voltam.

aug. 22. 10:20
 27/80 anonim ***** válasza:

22. "A kapitalizmus egy kaszinó valójában".

Az. És arra lejt a pálya, akié a kaszinó. Ez mindig így volt és így is lesz nagy valószínűséggel. Az, hogy ki milyen mesét (eszmét) talál ki erre, teljesen mindegy. Ugynarról szól minden rendszer. Csak valamelyik jobban hagy élni, valamelyik kevésbé.

aug. 22. 10:23
 28/80 A kérdező kommentje:

#25 Itt van az eb elásva csak boldognak tüntetted fel magad valójában nem vagy az. Egy boldog ember nem tartja szarnak az emberi fajt. Agyrém hogy valaki az embert szarnak tartja, de a kapitalizmust jónak ez abszurd gondolat. Az ember természetileg sokkal jobb, mint amiről írsz. Belegondolva az a csaj akivel taluztam az is ugyanilyen volt. Embereket szarnak tartani egy pusztító jelenség, viszont egy rosszul működő rendszert felszámolni hősies dolog. Az alkalmazkodás amiről írsz az egyenlő a rabszolgasággal. Ajánlom neked ezt a könyvet. Könnyen emészthető kis könyv.

[link]

aug. 22. 10:25
 29/80 anonim ***** válasza:

28. "Az alkalmazkodás amiről írsz az egyenlő a rabszolgasággal"

Nem teljesen értek egyet. Az ember egy csomó dologhoz alkalmazkodik. Eleve a Föld légköri viszonyaihoz. Azon belül a klímához, ahol él, egy kultúrához. Elsajátítod az anyanyelvedet, ami szintén meghatároz sokmindent. Alkalmazkodsz a játékszabályokhoz, a normákhoz. Ha a többségi norma számodra nem elfogadható, akkor keresel hasonlóan gondolkodókat. Minden esetben jelen van az alkalmazkodás!

Abban egyetértek, hogy az individuum határait meg kell húzni. Nyilván nem kell, nem is lehet a végletekig alkalmazkodni mindenhez, főleg ha az az emberi méltóságot sérti. De szerintem az alkalmazkodást itt senki nem így értette. Nem tudom, mit ír ez a könyv, de ha ez a konklúzió, akkor vagy egysíkú, vagy te értettél valamit félre. Önmagában az alkalmazkodás nem jelent rabságot, ez egy alapvető emberi működés.

aug. 22. 10:34
 30/80 anonim ***** válasza:
Vagyishát, ha elvontabban közelítjük meg, lehet rabságként definiálni, viszont akkor mindannyian ugyanabban a "pácban" vagyunk :)
aug. 22. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!