Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bénák a pasik a társkeresőkön?
Nem tudom mért gondolják azt hogyha ilyen nyálas szöveget irnak nekem,hogy lelkünk összeér meg madárcsicsergéses romantikus séta stb akkor majd a karjaikba dőlök??
Ennek tetejébe meg az összesnek a külseje hát enyhén szólva kivánnivalót hagy maga után. Ja,és azt nem is mondtam hogy aki tetszene,az meg csak az ágyra hajt :S
Mér nem találok egy jóképű,vonzó,NORMÁLIS pasit?
Vagy hisznek a nyálas szövegben, vagy bejött nekik. Más magyarázat nincs rá.
Az esetek 1-2%-ban elképzelhetőnek tartom, hogy komolyan gondolja.
Aki azt írja, hogy a társkeresőn csak nyomik vannak, az magát akarja fényezni. Bénák az életben is. A nők szintén.
Találkoztam pár társkeresős lánnyal. Valószínűleg az ördögnél jobban nézek ki, ha 9 évvel fiatalabb, elképesztően csinos leányzóval is randiztam már. Hiába a hosszú levelezés, belül üres volt.
Nemrég találkoztam véletlenül egy lánnyal. Pár évvel idősebb nálam. Biztos, hogy társkeresőn nem írtam volna neki. Viszont most odavagyok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!