Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen bénák a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bénák a pasik a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Nem tudom mért gondolják azt hogyha ilyen nyálas szöveget irnak nekem,hogy lelkünk összeér meg madárcsicsergéses romantikus séta stb akkor majd a karjaikba dőlök??

Ennek tetejébe meg az összesnek a külseje hát enyhén szólva kivánnivalót hagy maga után. Ja,és azt nem is mondtam hogy aki tetszene,az meg csak az ágyra hajt :S

Mér nem találok egy jóképű,vonzó,NORMÁLIS pasit?

2010. okt. 20. 10:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Na úgy látom, hogy az önbizalomhiányos lány elkezdte osztani az észt. "Jaj, netfüggő vagyok, jaj, mentsetek meg, jaj, nem megyek bulizni, mert mi lesz, húha, és a buliban is megfogdosnak, és hú, tulajdonképpen semmi sem jó, maradok inkább a seggemen, addig legalább nagy lehet a szám, és kárhoztathatok mindenkit azért, mert véletlenül a saját belső értékeimhez nem találok egy pasit... Pedig igazából olyan önbizalomhiányom van, mint a franc..."
2010. okt. 20. 11:55
 22/42 anonim ***** válasza:
Hmm... hol is van pontosan Pécsen ez a fősuli? ;)
2010. okt. 20. 11:57
 23/42 A kérdező kommentje:

11:55-ös mi van??

egyébként pont az van,hogy én más vagyok mint az átlag lányok,én átlátok a szitán,ha jönnek ezzel a nyál szöveggel,mert simán levágom hogy ezzel akar meg...ni.

És ezért nem tudom tisztelni őket,meg beléjük szeretni.

Járok egybként buliba,egy szóval sem mondtam hogy nem. Csak azt valahogy nem csipem mikor részegen ott fogdosnak.

Na mindegy,van aki érti mit akarok mondani.

Inkább azt mondjátok meg,hogyan gyűjtsek önbizalmat,hogyha tetszik valaki oda merjek menni??

2010. okt. 20. 12:02
 24/42 A kérdező kommentje:
mellesleg nem tom miért kell beszólni,mikor valós és létező problémát irtam le,ami más csajnak is gondot okoz.
2010. okt. 20. 12:07
 25/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínűleg nem fog tetszeni amit mondok, de kérlek gondolkozz el azokon a szempontokon, amik alapján pasit keresel: jóképű, vonzó. Ezek mind olyan szavak, amelyek a külsőségekre vonatkoznak. Ezek szerint számodra csak sokadrangú dolog a belső érték???

És a "NORMÁLIS" is elég tág fogalom...

Nézd, ahogy a pasik többsége is elég kevés értékkel bír a Te olvasatodban, úgy Te sem éppen úgy gondolkozol, ami egy igazán tartalmas kapcsolat alapköve lehetne. Sajnálom, hogy ezt mondom, de változnod kell még "belül" ahhoz, hogy rád találjon a nagy Ő.

Remélem sikerül:-)

2010. okt. 20. 12:40
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

BOCS, DE VANNAK A HARMADIK TÍPUSÚ TÁRSKERESŐS PASIK:

(ők általában nem tesznek fel képet)

Akik szomorúan látják, hogy elkur\/ult a női társadalom. Bármerre megy az utcán, üresfejű nagyképű nőket lát, akik hát...kösz nem! NAh jó, egy patront megérnének, arra még jók, de a pasi inkább egy normális csajt akar, akivel normális dolgokról is el lehet beszélgetni, akinek van épkézláb véleménye bármiről, van saját gondolata, dugáson kívül más is érdekli. Akit lehet tisztelni!

Ezek a pasik is végső elkeseredésükben a társkeresőn próbálkoznak, hogy hátha akad 10.000ből 1 gyöngyszem. E csoportra is igaz, hogy rögtön találkozni akar, de nem dugásért, hanem mert nem szeretné ezt az egyetlen esélyt elveszíteni.

2010. okt. 20. 12:53
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező!

Én annak idején többszáz (talán ezer) pasi adatlapot kutattam át az egyik társkeresőn, és ugyanez a tapasztalatom, DE fél év keresgélés után mégis a társkeresőn találtam meg a páromat!

Tényleg van ez a végtelenül szerencsétlen, naiv, férfiatlan réteg, elég vastagon, aki sokszor külsőre is kicsit ijesztő. Vannak az idősebb bácsik meg a jóképűbb szoknyapecérek is, nyilván, de őket hamar ki lehet szűrni. De ez a hihetetlenül naiv, szerencsétlen pasitípus a legtöbb, akit már szinte sajnálok.

Biztos lehet valami abban, hogy nyilván többnyire az szorul társkeresőre, aki vagy az életben is sikertelen a hozzáállása vagy a külseje miatt, de kis százalékban előfordulhat olyasvalaki, akinek nincs ideje ismerkedni a munkája miatt, vagy csak szélesíteni akarja a lehetőségeit, nekem velük volt szerencsém, őket keresd.

Én többszáz adatlap közül azt hiszem tizet találtam, aki korban is (20-30), intelligenciában is, kinézetben is hozzám passzolt, és ezeknek az adatlapja is intelligensen, részletesen stb. volt kitöltve stb., és valódi gondolatokkal, nem személytelen álromantikus ködös ábrándokkal. Végül közülük találtam meg a páromat, akivel már 4 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Szóval van pár ezreléknyi kivétel, csak meg kell őket találni - viszont ők mivel jól is néznek ki és intelligensek is, ezerszer válogatósabbak.

2010. okt. 20. 12:59
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

12:40

Szia!

Az a baj, hogy ennél a nagyon gyámoltalan, valódi gondolatokkal nem nagyon bíró, és belsőre is férfiatlan, határozatlan, ködös ábrándos férfitípussal, akit a Kérdező említett sokszor együtt jár a kicsit szerencsétlen megjelenés is. Ez 95%-ban együttjár, és ezért nehéz a szerencsétlen külsőt és belsőt szétválasztani, szóval ezeknek a férfiaknak nem feltétlenül a külsejükkel van baj.

Nagyon vastagon képviselteti magát ez a réteg, a Kérdezőnek igaza van, és erre a típusra se férfiként, se sehogyan sem lehet felnézni, mert már az első levélben térden csúszva bókolnak, hízelegnek teljesen ismeretlenül egy nőnek, és ez vagy végtelen ostobaságot, naivitást és szolgalelkűséget jelez, vagy hazug szoknyapecérséget. Amikor 100 levélből 95 ilyen, akkor az ember lánya elkezd gondolkodni, hogy mi a fene van itt...

Szóval a kérdező inkább erre a külsőleg és belsőleg is jellegzetes csoportot írta le, nem feltétlenül csak és kizárólag a külső fontos neki.

2010. okt. 20. 13:06
 29/42 anonim ***** válasza:
Mer' rossz helyen keresed.
2010. okt. 20. 13:15
 30/42 A kérdező kommentje:

13:06:pont a gondolataimat irtad le,köszi :) csak én nem tudtam igy megfogalmazni.

Nem kizárólag a külsőre megyek,ugyanolyan fontos számomra a belső érték is!

2010. okt. 20. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!