Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bénák a pasik a társkeresőkön?
Nem tudom mért gondolják azt hogyha ilyen nyálas szöveget irnak nekem,hogy lelkünk összeér meg madárcsicsergéses romantikus séta stb akkor majd a karjaikba dőlök??
Ennek tetejébe meg az összesnek a külseje hát enyhén szólva kivánnivalót hagy maga után. Ja,és azt nem is mondtam hogy aki tetszene,az meg csak az ágyra hajt :S
Mér nem találok egy jóképű,vonzó,NORMÁLIS pasit?
Ezek a pasik pont ezért mennek a tárkereső oldalakra .
Persze van pár kivétel , de az ritka .
2 féle ember jár a chat-re :
1. Aki azért jár , mert unatkozik , és beszélgetni szeretne , röhögni stb..
2. Aki párkapcsolatot szeretne
Ezen a 2.on belül , aki párkapcsolatot szeretne , szintén van 2 fajta.
a. aki azért jár chat-re mert L00ser és élőben nem , vagy alig mer ismerkedni lányokkal.
b. aki azért jár chat-re mert 1 éjszakás kalandhoz keres itt is lányokat.
Neked sikerült kifogni a 2.ból az a -típusút többször, a b-t is, mostmár tudod hogy milyen "srácok" vannak a chat-en.
Ez van , a lényeg hogy ne chaten ismerkedjél mert más úgysem lesz.
mondom két típus van: az egyik ez a nyálas szövegű,levakarhatatlan,azonnal találkozós típus,aki nem néz ki jól
másik meg aki jól néz ki,de bunkó :(
azért folyamodtam eme ismerkedási fajtához,mert nincs időm a való életben ismerkedni,( rengeteg időmet elveszi az egyetem),a suliban, meg csupa lány van :) Hát ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!