Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen bénák a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bénák a pasik a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Nem tudom mért gondolják azt hogyha ilyen nyálas szöveget irnak nekem,hogy lelkünk összeér meg madárcsicsergéses romantikus séta stb akkor majd a karjaikba dőlök??

Ennek tetejébe meg az összesnek a külseje hát enyhén szólva kivánnivalót hagy maga után. Ja,és azt nem is mondtam hogy aki tetszene,az meg csak az ágyra hajt :S

Mér nem találok egy jóképű,vonzó,NORMÁLIS pasit?

2010. okt. 20. 10:52
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
92%
Bénázd le a pasikat a társkeresőn, én pedig bénázom azokat a nőket, akiknek a társkeresőre van szükségük, hogy párt találjanak.
2010. okt. 20. 10:53
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát talán ne ott keresgélj.
2010. okt. 20. 11:01
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőkön sose találsz jó kinézetű normális pasit. Nem véletlen nem ott keresgélek én se. hanem a való életben stb.
2010. okt. 20. 11:04
 4/42 anonim ***** válasza:
81%
Ha csaj létedre társkereséshez fordulsz nagy baj nem lehet ,hogy az ottani pasik azt gondolják rollad mint te rolluk?
2010. okt. 20. 11:07
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a pasik pont ezért mennek a tárkereső oldalakra .

Persze van pár kivétel , de az ritka .

2010. okt. 20. 11:08
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

2 féle ember jár a chat-re :

1. Aki azért jár , mert unatkozik , és beszélgetni szeretne , röhögni stb..

2. Aki párkapcsolatot szeretne

Ezen a 2.on belül , aki párkapcsolatot szeretne , szintén van 2 fajta.

a. aki azért jár chat-re mert L00ser és élőben nem , vagy alig mer ismerkedni lányokkal.

b. aki azért jár chat-re mert 1 éjszakás kalandhoz keres itt is lányokat.

Neked sikerült kifogni a 2.ból az a -típusút többször, a b-t is, mostmár tudod hogy milyen "srácok" vannak a chat-en.

Ez van , a lényeg hogy ne chaten ismerkedjél mert más úgysem lesz.

2010. okt. 20. 11:09
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
az egyetlen normális társkeresős pasit lenyúltam, ezért :D amúgy ugyanez volt a véleményem, de mostanra megváltozott minden. de ne add fel, biztos akadnak normálisak, csak légy kitartó.
2010. okt. 20. 11:10
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Én azt modnom neked, hogy jól körül kell nézni, ugyanis én is az exemmel és a mostani párommal is társkeresőn ismerkedtem meg. Az exemet hagyjuk benne nagyot csalódtam, de 2 és fél évig tartott a kapcsolat, tehát nem ilyen futó kaland lett. A mostani párom tökéletes külsőre nagyon helyes, jó kiállású humoros és minden amit én szeretek. Ritka alkalom, hogy tényleg 2 ember itt találja meg a párját,de a mostani helyzet után azt mondom, hogy nagyon örülök, hogy felregisztráltam, hisz megtaláltam a nagy őt. Csak keresgélni kell.
2010. okt. 20. 11:13
 9/42 A kérdező kommentje:

mondom két típus van: az egyik ez a nyálas szövegű,levakarhatatlan,azonnal találkozós típus,aki nem néz ki jól

másik meg aki jól néz ki,de bunkó :(

azért folyamodtam eme ismerkedási fajtához,mert nincs időm a való életben ismerkedni,( rengeteg időmet elveszi az egyetem),a suliban, meg csupa lány van :) Hát ezért

2010. okt. 20. 11:13
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit eltöltessz gép előtt, nem jobb lenne kinn a szabadban? Másrészről sokan fake képeket töltögetnek fel.
2010. okt. 20. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!