Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A társkeresőkön nagyon kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön nagyon kevés jó csaj ír vissza. Aki meg ír az vagy jól néz ki, de fiatal vagy nekem nem jön be. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Azt azért elmondom,hogy nem vagyok csúnya.Inkább átlagos vagyok.188/80 Kg rövid sötétbarna haj,zöld szem,enyhén sportos.23/F
2010. nov. 23. 21:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Nekem leginkább határontúlinak írnak. Főleg Szerbiából, de azok a lányok sokkal aranyosabbak, mint a magyar nők:/
2010. nov. 23. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:

23 évesen miért társkeresőkön keresel magadnak párt?

IRL plz :) Menj ki az utcára, sétálj kávézókba, szórakozóhelyekre, stb. Ismerkedj ott inkább ;)

2010. nov. 23. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
23 évesen, valószínűleg azért társkeresőn keresi a szerelmet, mert komoly kapcsolatra vágyik és nem pedig szórakozóhelyi k*rvákra. Normális nőkből bizony kevés van.
2010. nov. 23. 21:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Talán csak átlagon felüliekkel éred be.
2010. nov. 23. 21:59
 5/17 A kérdező kommentje:
Szórakozóhelyen is próbáltam már ismerkedni,de ott még az egyéjszakás kaland sem jött be.A csajok többsége másnapra már nem emlékezett rám vagy ha igen akkor nem akart folytatást.A lécet meg igaz,hogy eléggé magasra raktam fel,de hát Istenem ez van!
2010. nov. 23. 22:04
 6/17 anonim ***** válasza:
Sajnos kevés a normális csaj.Én írtam párnak és tök normálisan,de nem képesek rá hogy visszaírjanak.
2010. nov. 23. 22:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Pont az van, hogy az ilyen társkeresőkön főleg szexkapcsolatot keresnek, nem pedig komolyat, azért furcsálltam.
2010. nov. 23. 23:08
 8/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy aki visszaír, az vagy nem jön be neked, vagy túl fiatal x)
2010. nov. 25. 23:46
 9/17 anonim ***** válasza:

:) De ha már vissza ír akkor te már írtál neki... De ha baj ,hogy túl fiatal akkor minek írsz neki?:D Nem értem, vagy lehet csak félre értem...

Amúgy nem igaz, hogy inkább szexpartnert keresnek ilyen helyeken. Szerintem pont nem. Legalábbis itt, ha valaki úgy áll hozzá, hogy na most keresek és elkezd írkálni sok sok leánynak és nem egyből irl tali, hanem előtte beszélgetnek, megismerik egymást akkor egy nagyon jó és tartós kapcsolat kerekedhet ki belőle ami nem csak a szexuális vonzalomra vagy egyéb főként külső tulajdonságokra épül.

2010. nov. 25. 23:50
 10/17 anonim ***** válasza:
És mi a bajod a fiatal,de jól kinéző csajokkal?Amikor én regisztráltam ilyen oldalra,nekem állandóan elvált anyukák írtak 2 gyerekkel.
2010. nov. 26. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!