Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok, és egy eléggé fiatal - 16 éves - csaj tegnap elmondta hogy belémzúgott. Mit tegyek?
Szinte ez a helyzet velem is.. 22 vagyok a lány 15 :S
Gyönyörű - nőies - de a 7 év az 7 év.. főleg h éppen 15 lett.
Látom, nem csak én vagyok így. :S
10 év az azért nem kevés. Oké, hogy most szerelmes belém, de ki tudja, 1-2 hónap múlva mi lesz? Attól mondjuk nem kell félnie, hogy ágyra játszanám, nem vagyok olyan, de mégis félek, hogy nem lennénk meg jól. Meg féltem a barátságunkat. :S
26 éves nő vagyok és 14 voltam, mikor megismerkedtem a 29 éves mostani férjemmel.
Igazából ez nem korfüggő, hanem hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennyire vagytok egymáshoz érve (pl. a lány nem túl gyerekes, a pasi nem túl öreges, magyarán egyforma komolyságúak). Az ilyen kapcsolatnak sok a hátulütője, de ugyanannyi jó van. Ha a lány normális, nem felelőtlen, értelmes és ahogy olvastam meg is értitek egymást, akkor szerintem nem lenne gond veletek. De a szülei azért már más tészta.
15:24-es vagyok.
Attól, hogy te csak egy kis csitrit látsz egy 16 évesben szerintem természetes. Mindenki így ítéli meg őket. Anno én is voltam annyi és én is észrevettem és szüleim is úgy kezeltek, hogy azért komoly volt a felfogásom mindenről. Nem akarok csakúgy mondani véleményt a mai tinikről, de azért én ismerek egy-kettőt, aki tényleg érett, normális, nem egy hétköznapi tini. Szóval szerintem próbáljátok meg, bajotok nem lesz belőle.
Van egy neked való sztorim erre. :)
25 éves volt a srác, amikor megismertem, én 16. Legeslegjobb barátok lettünk, mindent megbeszéltünk, de tényleg mindent. Tetszettünk is egymásnak, s mindenkinek megmondtuk, h ez a barátság örök, senki se választhat szét minket. Viszont tisztában voltunk azzal is, hogy a 9 év, az 9 év. Más ha az ember mondjuk 18 évesen jön össze egy 27 éves sráccal. 16 évesen az ember még gyerek, legalábbis még nincs felnőtt gondolkodása... Nos, én most 19 éves vagyok, a srác 28 éves, s a legjobb barátokból menyasszony és vőlegény lett.
Nem tudhatod, mit tartogat a sors még nektek. Én kivárnám a helyedben, nekünk is jót tett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!