Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 26 éves vagyok, és egy eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok, és egy eléggé fiatal - 16 éves - csaj tegnap elmondta hogy belémzúgott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Aranyos, meg minden, amúgy barátok vagyunk, és akár órákat el tudunk beszélgetni, és ami igaz az igaz, szép csaj, csak félek, hogy hogy viszonyuljak most hozzá? Nem tudom, mit tegyek.
2010. máj. 10. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szinte ez a helyzet velem is.. 22 vagyok a lány 15 :S

Gyönyörű - nőies - de a 7 év az 7 év.. főleg h éppen 15 lett.

2010. máj. 10. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az idő szerintem mindent kideríthet. Ne mássz rá még véleményem szerint. Ha egyedül vagy, akkor is egy kicsit sok a korkülönbség, de ha tényleg kitartó, ki tudja, mi sülhet még ki belőle
2010. máj. 10. 15:13
 3/12 A kérdező kommentje:

Látom, nem csak én vagyok így. :S

10 év az azért nem kevés. Oké, hogy most szerelmes belém, de ki tudja, 1-2 hónap múlva mi lesz? Attól mondjuk nem kell félnie, hogy ágyra játszanám, nem vagyok olyan, de mégis félek, hogy nem lennénk meg jól. Meg féltem a barátságunkat. :S

2010. máj. 10. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

26 éves nő vagyok és 14 voltam, mikor megismerkedtem a 29 éves mostani férjemmel.

Igazából ez nem korfüggő, hanem hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennyire vagytok egymáshoz érve (pl. a lány nem túl gyerekes, a pasi nem túl öreges, magyarán egyforma komolyságúak). Az ilyen kapcsolatnak sok a hátulütője, de ugyanannyi jó van. Ha a lány normális, nem felelőtlen, értelmes és ahogy olvastam meg is értitek egymást, akkor szerintem nem lenne gond veletek. De a szülei azért már más tészta.

2010. máj. 10. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Használd ki a helyzetet.aztán hagyd ott. még fiatal kiheveri:)
2010. máj. 10. 15:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejön a lány olyan téren, adj magatoknak esélyt! Az ilyen kapcsolatoktól azért szoktak mások óvni, hogy a lányt nehogy túl gyorsan ágybavigye a fiú... Viszont ha te tudod magadról, hogy nem ilyen vagy, akkor szerintem simán próbáljátok meg... :)
2010. máj. 10. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:

15:24-es vagyok.

Attól, hogy te csak egy kis csitrit látsz egy 16 évesben szerintem természetes. Mindenki így ítéli meg őket. Anno én is voltam annyi és én is észrevettem és szüleim is úgy kezeltek, hogy azért komoly volt a felfogásom mindenről. Nem akarok csakúgy mondani véleményt a mai tinikről, de azért én ismerek egy-kettőt, aki tényleg érett, normális, nem egy hétköznapi tini. Szóval szerintem próbáljátok meg, bajotok nem lesz belőle.

2010. máj. 10. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Van egy neked való sztorim erre. :)

25 éves volt a srác, amikor megismertem, én 16. Legeslegjobb barátok lettünk, mindent megbeszéltünk, de tényleg mindent. Tetszettünk is egymásnak, s mindenkinek megmondtuk, h ez a barátság örök, senki se választhat szét minket. Viszont tisztában voltunk azzal is, hogy a 9 év, az 9 év. Más ha az ember mondjuk 18 évesen jön össze egy 27 éves sráccal. 16 évesen az ember még gyerek, legalábbis még nincs felnőtt gondolkodása... Nos, én most 19 éves vagyok, a srác 28 éves, s a legjobb barátokból menyasszony és vőlegény lett.

Nem tudhatod, mit tartogat a sors még nektek. Én kivárnám a helyedben, nekünk is jót tett. :)

2010. máj. 10. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Szopa.sd meg jó keményen verj is oda neki aztán meg küldd el a pi.csába.Tuti azt akarja hogy egy idősebb tapasztaltabb srác jól szétqrja.
2010. máj. 10. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
15:24-es válaszadónál azért komoly pedofeeling játszott a kapcsolatban.Ő 14volt a pasi 29.Az fasza egy 14évesért még büntetnek. :-))))))A faszi nagyon komoly gondolkodású lehetett. :-))))Kikezdett egy 14éves kislánnyal.
2010. máj. 10. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!