Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 26 éves vagyok, és egy eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok, és egy eléggé fiatal - 16 éves - csaj tegnap elmondta hogy belémzúgott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Aranyos, meg minden, amúgy barátok vagyunk, és akár órákat el tudunk beszélgetni, és ami igaz az igaz, szép csaj, csak félek, hogy hogy viszonyuljak most hozzá? Nem tudom, mit tegyek.
2010. máj. 10. 15:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató válaszokat! Most már kicsit bátrabban vágok bele. :) A szülők, háát.. mint barát, ismernek, remélem ha összejövünk, se fognak másként viszonyulni hozzám.

Kedves 15:25 15:55-ös válaszolók, ha nem tűnt volna fel, épp hogy kihasználni nem akarom őt. De ha nektek ennyire telik, no comment. (Csak úgy mellesleg, 14-ért még nem büntetnek, az alatt is csak akkor ha szex van. Ennyit a törvényi háttérről.)

2010. máj. 10. 18:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet 14 voltam, de ő sem akart eleinte tőlem semmit. Legalábbis nem nyomult rám. Csak lassacskán alakult ki, derült ki, hogy mégis mit érez a másik. 14 évesen lehet gyerek voltam gyerek fejjel, de tudtam, hogy szeretjük egymást. Azért ez a 12 év alatt hadd tudjam már, hogy jól tettem vagy sem. Nem minden 18 éven alatti idióta felelőtlen kisgyerek.

Majd néha gondolkozz is, ha válaszolnál.

2010. máj. 14. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!