Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok, és egy eléggé fiatal - 16 éves - csaj tegnap elmondta hogy belémzúgott. Mit tegyek?
Köszönöm a bíztató válaszokat! Most már kicsit bátrabban vágok bele. :) A szülők, háát.. mint barát, ismernek, remélem ha összejövünk, se fognak másként viszonyulni hozzám.
Kedves 15:25 15:55-ös válaszolók, ha nem tűnt volna fel, épp hogy kihasználni nem akarom őt. De ha nektek ennyire telik, no comment. (Csak úgy mellesleg, 14-ért még nem büntetnek, az alatt is csak akkor ha szex van. Ennyit a törvényi háttérről.)
Lehet 14 voltam, de ő sem akart eleinte tőlem semmit. Legalábbis nem nyomult rám. Csak lassacskán alakult ki, derült ki, hogy mégis mit érez a másik. 14 évesen lehet gyerek voltam gyerek fejjel, de tudtam, hogy szeretjük egymást. Azért ez a 12 év alatt hadd tudjam már, hogy jól tettem vagy sem. Nem minden 18 éven alatti idióta felelőtlen kisgyerek.
Majd néha gondolkozz is, ha válaszolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!