Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen bénák a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bénák a pasik a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Nem tudom mért gondolják azt hogyha ilyen nyálas szöveget irnak nekem,hogy lelkünk összeér meg madárcsicsergéses romantikus séta stb akkor majd a karjaikba dőlök??

Ennek tetejébe meg az összesnek a külseje hát enyhén szólva kivánnivalót hagy maga után. Ja,és azt nem is mondtam hogy aki tetszene,az meg csak az ágyra hajt :S

Mér nem találok egy jóképű,vonzó,NORMÁLIS pasit?

2010. okt. 20. 10:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Amilyen dumád van, tisztelt egyetemista hölgyem, csak örülhetek, ha nem akadok rád valami társkeresőn... Az igények másokkal szemben maximálisak, de vajon saját magaddal szemben is? Előbb erre válaszolj őszintén, aztán írd le kapásból az összes férfit, aki társkeresőn próbálkozik.
2010. nov. 15. 18:55
 32/42 A kérdező kommentje:

"kedves" utolsó,hát nem is téged kereslek az biztos! Egy szóval nem mondtam hogy az összes férfi ilyen, ezt a megállapitást kb.60-70 emberből állitottam össze.

Biztos vannak hozzád hasonló TÖKÉLETES pasik,kész mázli hogy az ilyenbe nem botlok bele. XDDDD

2010. nov. 16. 08:23
 33/42 anonim ***** válasza:
én soha nem irok ilyen hülyeségeket msn-t kérek ha ad ad ha nem ad nem ad ennyi nem kell túl bonyolítani.
2010. nov. 16. 21:44
 34/42 A kérdező kommentje:
és ha nincs az illetőnek msn-je? Akkor ennyi? Mert spec.nekem nincs. És nem is szeretek annyit irogatni.Mért nem jó az e-mail?
2010. nov. 16. 21:52
 35/42 anonim ***** válasza:

Na, neked aztán van ego-d. Milyen alapon szólsz le másokat? Cseppet sem feltűnő, hogy a belső tulajdonságokat már csak a végén tetted hozzá, amikor már leszóltak érte, hogy csak a külsőre mész rá.

És te mit tudsz felmutatni kisasszony? :)

2010. nov. 16. 22:40
 36/42 A kérdező kommentje:

nyilván először a külsőt nézem,aztán a belsőt. De ezzel sztem mindenki igy van. Ha nem tetszik külsőre,akkor esélye sincs,akármilyen lehet belül.

És mivel én is jól nézek ki,szép vagyok,nem járok előnytelen külsejű pasival.

Most nem kezdem dicsérni magam belül,mert akkor megint megkapom hogy egóm van,pedig nem :D

na ezt jól megmondtam XDDD

2010. nov. 16. 22:52
 37/42 anonim ***** válasza:
Hát igen. Nekem azétrt elég nagyképűnek tűnik a szöveged. Az a lényeg, hogy a két ember egymásnak tetszen! Szerintem hiába vagy olyan nagymenő, mint ahogyan itt beállítod magadat, te sem jönnél be minden srácnak. Az meg neked nem esne jól.
2010. nov. 16. 22:58
 38/42 anonim ***** válasza:

Eleinte azt írtad, hogy rengeteg idődet elveszi az egyetem, aztán meg egészségügyi fősuli Pécs. Na akkor hogy is van ez kedves kérdező? :)

Am nagyon örülök, hogy elolvastam a kérdést és a hozzászólásokat is. Sajnos én is kezdtem olyan bamba sráccá válni, mint amiket leírtatok. Tök naívan beleszerettem egy lányba. Am mivel én átéltem már ilyet, annyit tudnék hozzáfűzni a témához, hogy ezeknek a férfiaknak sztem ilyen nagyon durva önbizalomhiányuk van ami a tök sikertelen életükből fakad.

Egyébként az lenne a bajotok az ilyenekkel, hogy túl nyálasan írnak, vagy pontosan mi? Lehetne egy olyan kérésem, hogy mutasson vki egy ilyen "nemtetsző" pasitól kapott levelet vagy idézetet? Persze név nélkül. Kíváncsi vagyok. Nem szeretnék olyanná válni és bennem is megvan már ez a hajlam, hogy hamar elkezdek mindenféle szépekre gondolni meg azt képzelem, hogy költői vénám van.

2010. nov. 16. 23:01
 39/42 anonim ***** válasza:

Kedves 23:01!

Én kritizáltam a másik oldalon a "nyálas" szövegeket író pasikat. Levelet most hirtelen nem tudok mutatni, de megpróbálom leírni a problémát.

A probléma sosem azzal van, ha egy férfi egy általa megismert lánnyal, akivel már váltottak hosszabb, mélyebb tartalmú eszmecserét is, kifejezi a szerelmét, szeretetét, mély érzelmeit.

A párom például a mai napig (már évek óta együtt vagyunk) szerelmes levelet ír, meglep dolgokkal, elmondja mennyire szeret, mennyire fontos vagyok neki stb. Tehát a probléma nem magával az érzelmességgel vagy a valós érzelmek kifejezésével van, hiszen minden embernek ez a célja a párkeresésben!

A probléma ott van, amikor még KÉT SZÓT SEM váltottam egy pasival (az adatlapomon max néhány tényadat van fent), de a pasi már írja a sikítóan kamu ömlengéseket arról, hogy ő mennyire fog engem imádni, meg hogy a belső értékek a legfontosabbak, meg hogy ő mennyire családcentrikus, és hogy mennyire érzékeny, jóságos, őszinte stb. ember, meg jön a belső értékes ömlengésével. Ezek a pasik az adatlapjukon sokszor tüntetnek fel totál személytelenül néhány megható giccses szerelmes verset, a belső fontosságáról és a lélekről szóló idézeteket stb., amikor pontosan tudjuk, hogy se a férfiaknál, se a nőknél NEM ÍGY MŰKÖDIK A PÁRKERESÉS, ezért az ilyen fokú álnaiv kamuzás minden épeszű embert hányingerrel tölt el.

Amikor ezt egy pasi műveli, annak két oka lehet. Az egyik az, hogy nyilvánvalóan hazudik, hiszen SEMMI INFÓJA NINCS ARRÓL, HOGY MILYEN EMBER VAGYOK, ezért lehetetlen, hogy a lényembe szerelmes legyen, vagyis azért nyomatja ezt a dumát, mert azt hiszi, hogy az ilyen nyálasságra a nő hamarabb szétteszi a pináját. A másik ok az, hogy a pasi tényleg olyan szinten nyomorult életű, jellemgyenge társfüggő, hogy neki mindegy ki jut, csak belekapaszkodhasson valakibe, mert egyedül annyira unalmas és mihaszna az élete. Egy egészséges lelkű ember nem tud felnézni egy ilyen emberre. És ilyenből tömegesen van.

Ugyanezt művelik egyébként a sokgyerekes, elvált, kövér, ápolatlan negyvenes nők is, akik hasonlóan giccses, álnaiv, belső értékekről szóló idézeteket írogatnak az adatlapjukra, azt az illúziót keltve, hogy nekik a belső a fontos, nem a külső - azt persze nem teszik hozzá, hogy csak azért nem fontos nekik a külső, mert a saját szar kinézetük miatt már nem tehetik meg, hogy a külsőt nézzék, de ha megtehetnék, akkor ugyanúgy a nagyfarkú, jótestű 20 éves Pistával dugnának, és nem a félimpotens, kopasz, 59 éves kazánkovács Józsival, akivel kénytelenek megelégedni. Ehelyett előadják, hogy ők már olyan bölcs nők, hogy ők már a "belső értékeket nézik", és ezért ők sokkal értékesebbek, mint a feszes testű csajszik.

2010. nov. 16. 23:46
 40/42 anonim ***** válasza:
23:01-es vok. Köszönöm a hozzászólást. Nagyon hasznos és tanulságos volt. Aszem mégsem vagyok ilyen. Tehát jó, hogy leírtad, mert kicsit félre diagnosztizáltam magam. De ezek a mit miért csinálnak az emberek dolgok nagyon érdekelnek és jó, hogy megfogalmaztad, mert magamtól nem mindig jövök rá, pedig próbálom elemezgetni őket egy ideje.
2010. nov. 17. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!