Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bénák a pasik a társkeresőkön?
Nem tudom mért gondolják azt hogyha ilyen nyálas szöveget irnak nekem,hogy lelkünk összeér meg madárcsicsergéses romantikus séta stb akkor majd a karjaikba dőlök??
Ennek tetejébe meg az összesnek a külseje hát enyhén szólva kivánnivalót hagy maga után. Ja,és azt nem is mondtam hogy aki tetszene,az meg csak az ágyra hajt :S
Mér nem találok egy jóképű,vonzó,NORMÁLIS pasit?
Én is társkeresőn ismerkedtem meg a párommal. Előtte vagy fél évig én is szenvedtem a sok "szerencsétlen"-től, és sokszor el is határoztam, hogy letörlöm magam. De akkor csak annyit tettem, hogy elkerültem hetekig az oldalt.
Hidd el, van olyan is, amilyet te keresel, csak tényleg nehéz rátalálni.
20L
Egészségügyi fősuli Pécs
De mehetsz bármelyikre az országban,garantáltan fogsz tudni csajozni :DDD
Hát a jó pasik nem szorulnak rá a társkereső oldalakra...
A csúnyák meg azt hiszik, ha ők lesznek a megtestesült regényhősök, akkor az bejön a csajoknak. De mivel a való életben nem jön be, reménykednek, hogy a kiéhezett társkeresős vénlányoknak bejön.
Délelőtt 111kor a gép előtt ülsz. Ha ennyire ráérsz reggel, este bőven elmehettél volna bulizni. Szerintem nálatok is vannak mindenféle karos meg szakos bulik, ahol nem csak csajok vannak, annyira nem kis hely azért... Esetleg beülhetnél tanulni a sulis könyvtárba, nálunk ott is tömeg van, esetleg csak van barátnőd valami normális arányú szakon, vagy akinek van élete és bemutatna a haverjainak.
Egyetlen párt ismerek, akik régebb óta együtt vannak, de a srác kicsi gyárihibás, szóval a civil ismerkedésre nem képes, a csaj meg nem egy szépség, de elfogadta a srácot. Szóval ennyit. :D
Azért szívem, mert az átlag nők általában szeretik a nyálhegyeket, a romantikát, a rozalindát meg a rubit, a virágot meg a seggnyalást, a link dumát meg a dícséretet.
Ez kell nektek, a felszínre mázolt geil nyálfröccs, a mélyebben lévő dolgok, a részletek és a valóság felett elsiklotok, csak később jöttök rá, hogy már megint egy kockalúzerrel sikerült magatokat megsunáztatni.
ÓÓÓ!óóÓ! Jaj, szívem egyetlen virágszála, lehozom neked az összes csillagot az égről, vagy nem is. Inkább mi repülünk fel az égbe, hogy ott a csillagok forró tüzében őrült s feledhetetlen táncot járjunk, majd a végén jól megb.sszalak...
Ez tetszik?
11:40-nek igaza van: simán elmehettem volna tegnap bulizni :DD
kicsit netfüggő vok sajna
de megpróbálok ezen változtatni és a való életben kinyitni a szemem
Csak ha pl.a városban vagy bárhol látok egy pasit aki tetszene,félek odamenni hozzá,én nem tudok leszólitani senkit! Pedig szinte mindig bánom mert a leginkább tetszőeket élőben látom meg! Külsőmmel nincs baj,csak az önbizalmammal...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!