Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Számotokra égő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?

Figyelt kérdés
Pl étterembe kitenné az asztalra.

2023. aug. 21. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
0%

70

Empirikus bizonyíték a példa, édes szivem. Természetesen nem fogok személyiségi jogokat sérteni a becses 70. hozzászóló kedvéért, nem linkelem be a srác FB oldalát. Amúgy meg említettem - csak tudni kéne olvasni -, hogy nem egy ilyet ismerek.

Számomra a te nyennyegésed nem ér semmit. :D

Itt nem a mainstreamtől, hanem a 21. századi élettől való eltéréseket kritizálom. De gondolom, nem tudsz ezek közt különbséget tenni, úgyhogy hadd segítsek:

Ha egy nő nem az általános(abb) hosszú hajat kedveli, hanem rövid frizurát vágat magábak, esetleg valanilyen különleges színre festi, az a mainstreamtől való eltérés. Ha rizsporos parókát hord, az pojácáskodás.

Remélem, tudtam segíteni.

2023. aug. 22. 13:09
 72/88 anonim ***** válasza:
45%

De következtetésnek csak akkor van értelme ha van bármi összefüggés… pl a DOHÁNYbolt fő funkciója dohányt árulni, nagyon valószínű hogy a fő forgalma ebből áll (bár továbbra se biztos hogy minden betérő dohányterméket vesz)

A te ismerőseid és más emberek között viszont semmilyen összefüggés nincs. Ez szimplán kivetítés, mintha azt mondanám hogy engem egyszer megvert egy barna hajú ember, ezért a barna hajúak agresszívek….

2023. aug. 22. 13:13
 73/88 anonim ***** válasza:
21%
Közbeszólok, de akinek nyomógombos telefonja van, az csak telefonál a barátaival? Vagy emailben küldenek memeket, zenét, vicces videot?
2023. aug. 22. 13:16
 74/88 anonim ***** válasza:
100%

72

Még egyszer elmondom, hogy számos esetben megfigyeltem ezt az összefüggést. Nemcsak telefon ügyben. Milyen nyelven írjam ezt le neked, hogy valahogy felfogd?

Egy csoportból márpedig lehet következtetni a teljes populcóra. Következtető statisztikának hívják ezt a tudomány, ott reklamálj, ha nem tetszik.

Én értelemszerűen nem tudományos alapokon jutottam erre a megállapításra, annál is inkább, hogy roppant szubjektív a konklúzió: azt mondom, idegesjtő pojácák ezek az emberek. Nyilván nincs objektív mérce, ami alapján ezt kijelenthetem, ezért nem bizonyított ténynek, hanem VÉLEMÉNYNEK nevezem, amit mondok. Felfogtad?

2023. aug. 22. 13:21
 75/88 anonim ***** válasza:
51%
#74 Én csak szólok, hogy már két emberrel vitatkozol.
2023. aug. 22. 13:28
 76/88 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vitatkozok, csak kérdezek.

(#73)

2023. aug. 22. 13:34
 77/88 anonim ***** válasza:
51%
Nem rólad beszélek. Vagyok én, meg a #72-es. Neki is már több hozzászólása volt. 4,5 pipás, nem tudom, én mennyi vagyok.
2023. aug. 22. 13:37
 78/88 anonim ***** válasza:
55%
Kerdezo, miert ragaszkodsz a nyomogombos telefonhoz?
2023. aug. 22. 13:58
 79/88 anonim ***** válasza:
80%

Én írtam hogy a párom évekig nyomógombost használt.

Telefonált az ismerőseivel + közösségi médiában chatelt mint bárki más, csak ezt tabletről vagy laptopról csinálta, nem telefonról.

Mobilnete azóta sincs, szóval a kommunikációja nem változott mióta vett okostelót.

2023. aug. 22. 14:31
 80/88 anonim ***** válasza:
100%

Nincs összefüggés. Kivetítesz dolgokat.

2023. aug. 22. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!