Ha lenne egy jó csajod vagy pasid, nagyobb motivációd lenne az élet több területén mint jelenleg? Miben változna meg az életed? Szerinted meddig tartana a lelkesedésed?
Nem lenne több motivációm.
Be lennék feszülve úgy általánosan, de a szexen is feszengenék. Utálnám, hogy van szex, de kevesebb az oergazmusom, mint egyedül.
Mondhatni elégedett vagyok a munkahelyemmel és a fizummal is jelenleg.
Van lakás autó.
Viszont így 38 éves koromra a barátok szétszéledtek már 8 éve kb....elköltöztek gyerek is lett itt ott...
szóval úgy egymagam maradtam....
járok edzőterembe, úszni, van 1-2 hobbim is.
De ezeken kívül teljesen magányos az életem, szóval igen társsal jobb. Kicsit picsogós de jó lenne ha lenne egy társam akivel elmehetnék kettesben nyaralni, illetve elég sok olyan hely van szórakozás ahol csak párokat látok és k**úrvára rossz érzés oda egyedül elmenni.
Önbizalmat nem is de boldogságot adhat, ha a megfelelővel van együtt az ember.
"Ha lenne egy jó csajod vagy pasid, nagyobb motivációd lenne az élet több területén mint jelenleg?":
Azt gondolom, hogy igen, több motivációm-merszem lenne pár dolgot kipróbálni/változtatni dolgokon.
"Miben változna meg az életed?": Talán több mindent, amit eddig nem próbáltam ki/ismertem meg, akkor megismerhetném.
"Szerinted meddig tartana a lelkesedésed?":
Jó kérdés:). Az első negatív tapasztalattól kezdve fokozatosan lombozódnék le. (F41)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!