Milyen nagyobb probléma okoz gondot az életedben?
Nem nagyon van olyan problémám, amit jópár nagy köteg húszezres nem tudna megoldani.
De hát ilyen baja kinek nincs?
Értem az elképzelést, de rajtam mondjuk az nem segít, hogy látom, másnak rosszabb.
Én próbálkozom mindig pozitívan látni mindent, és előnyömre fordítani a jövőben az adott "hátrányt".
Mindenki aki idetalál, Sok sikert az életben! :)
Képtelen vagyok kezelni a folyamatos bizonytalanság állapotát, - egyszerűen képtelen vagyok stressz nélkül élni abban a tudatban, hogy folyamatosan elém gördít az ügyeletes sperma valami újabb és engem hátrányosan érintő akadályt. Ebben élek a "rendszerváltás" óta - és képtelen voltam hozzászokni, megtanulni azt, hogy miként lehet ezt stresszmentesen túlélni.
Szeretem a hivatásomat és feltétel nélkül teljesítem a hivatásomból adódó feladataimat, de valahonnan mindig előkerül az ügyeletes hülye, akinek megint alkalmazkodnom kell a legújabb agyréméhez. Ahelyett, hogy tenném nyugalomban a dolgomat, állandóan az újabb és újabb akadályok feldogozásába ölöm az energiáimat, türelmemet.
4-es, dettó.
Rendszerváltáskor diplomáztam, azt hittem, jó lesz minden.
De egyre szarabb, mert semmi nem mehet simán, mindig jönnek az újabb és újabb "labdák".
Nekem nehezíti a helyzetet az is, hogy sajnos "magamura" vagyok, ami arra jó, hogy nem keresem magam hülyére, de legalább sikerült 50 évesen összeszedni egy infarktust is.
Szar lesz még így leélni x évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!