Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?
Szerintem sem kell az asztalra kitenni egy étteremben, de amúgy lesz*rom kinek milyen telefonja van. Nekem egy 6 éves okostelefonom van. Semmi baja. Attól nem jön be jobban a pasi, mert mondjuk 500 ezres telefonnal rohangál.
28N
Az étteremben asztalra kicsapós szitu tényleg gáz, tökmindegy, milyen telefonnal csinálja. Ha normális helyzetben derül ki, hogy milyen a telefonja - pl. séta közben hívja valaki és ránéz -, akkor oké.
Nem zavarna, ha őskövület telefonja van, sőt. Azt viszont gáznak tartanám, ha mindig megvenné a legújabb iPhone-t, csak mert státuszszimbólumként tekint a mobiljára és neadjisten ezzel akarna csajozni. Rosszul vagyok a slusszkulcspörgető suttyóktól is. Az ilyen faszik csak tárgyként tekintenek a nőkre, akiket a pénzükkel akarnak megvenni. Csak nem értem, hogy ilyen hozzáállással miért nem mennek hivatásoshoz, miért a normális nőket kell magukkal traktálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!