Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Számotokra égő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?

Figyelt kérdés
Pl étterembe kitenné az asztalra.

2023. aug. 21. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
66%
Nem, nekem is elég gagyi telefonom van, de amire kell, arra jó. Ha neki megfelel a nyomógombos, akkor nekem is
2023. aug. 21. 18:53
 2/88 anonim ***** válasza:
28%
igen, nagyon
2023. aug. 21. 18:53
 3/88 anonim ***** válasza:
62%
Kitenni az asztalra az nem tahóság? Etikett értelemben. A provokáló viselkedéstől gyorsabban lenne valaki ellenszenves, mint holmi anyagi megfelelésre való utalgatással. Az ilyenre ránézel, és azt mondod, hogy valami flúgosság már van benne, ha így akar tesztelgetni.
2023. aug. 21. 18:55
 4/88 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem sem kell az asztalra kitenni egy étteremben, de amúgy lesz*rom kinek milyen telefonja van. Nekem egy 6 éves okostelefonom van. Semmi baja. Attól nem jön be jobban a pasi, mert mondjuk 500 ezres telefonnal rohangál.

28N

2023. aug. 21. 19:00
 5/88 A kérdező kommentje:
Az éttermes lehet nem a legjobb példa sorry. :)
2023. aug. 21. 19:01
 6/88 anonim ***** válasza:
26%
Egyáltalán nem égő sőt menő hogy nem villog a legújabbal hanem bevállalja ezt és szereti. Ja és ez azt is jelentheti hogy hűséges a régebbi dolgokhoz azaz képesebb a monogám kapcsolatra is mert hűségesebben ragaszkodik
2023. aug. 21. 19:03
 7/88 anonim ***** válasza:
77%

Az étteremben asztalra kicsapós szitu tényleg gáz, tökmindegy, milyen telefonnal csinálja. Ha normális helyzetben derül ki, hogy milyen a telefonja - pl. séta közben hívja valaki és ránéz -, akkor oké.

Nem zavarna, ha őskövület telefonja van, sőt. Azt viszont gáznak tartanám, ha mindig megvenné a legújabb iPhone-t, csak mert státuszszimbólumként tekint a mobiljára és neadjisten ezzel akarna csajozni. Rosszul vagyok a slusszkulcspörgető suttyóktól is. Az ilyen faszik csak tárgyként tekintenek a nőkre, akiket a pénzükkel akarnak megvenni. Csak nem értem, hogy ilyen hozzáállással miért nem mennek hivatásoshoz, miért a normális nőket kell magukkal traktálni?

2023. aug. 21. 19:17
 8/88 anonim ***** válasza:
100%
Fura a kérdés. Azért azt hoz magával, mert az van neki?
2023. aug. 21. 20:42
 9/88 A kérdező kommentje:
Igen. :)
2023. aug. 21. 20:55
 10/88 anonim ***** válasza:
37%
Nem lenne égő, de én nem akarnék olyannal randizni, akinek nincs egy bármilyen okostelefonja, amin normálisan tudunk kapcsolatot tartani, meg eleve aki ennyire a múltban ragadt, azzal nem valószínű, hogy megtalálnánk a közös hangot.
2023. aug. 21. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!