A hülyegyerek style az új macho?
Vannak azok a Majka típusú pasik. Külsőleg: szakáll, amihez hozzátartozik egy valamilyen hülyén álló beasball sapka, mindkét kar agyontetoválva, kötelező szerelék még a maci-naci.
Ehhez hozzá tartozik még, egy valamilyen öreg kotvány autó (G Astra, Swift, b4-b5 Passat, E46) A normális autókat ellenzi. Ehhez kötelező a letekert ablakokkal dübörgő rap zene, mert 30+ évesen még nem sikerült kinőnie a gengster rapper korszakát, dudálás, anyázás orrba-szájba, önkéntes rendőrködés szinte alap.
Megvan ez a típusú férfiideál, amelyiket körülírtam? A lakóhelyemen is ismerek jónéhány ilyet és más városokban is megtalálni ezt a típust.
Akinek ez a típusú pasija van, írja már le mi a vonzó benne. Őt mi fogta meg egy ilyenben?
Jól látod.
De erre csak a buta proli csajok, nők vevők.
Én ezért is szakitom meg a haverjaimmal a kapcsolatot.
Hülyegyerek szintjén vannak felnőttként.
- fesztivál buzzzik,
- tetkó mindenhol,
- alja zene,
- sapka,
- kondi, úgy néznek ki, mint egy rakódó munkás,
- insta,
- tiktok
Szánalmas bohócok.
Az érdekes, hogy ezek a pasik elég jó kinézetű csajokkal vannak. Nem az a műnő típus egyik sem.
A lakhelyünkön látásból ismerek egy csajt, ő róla tudom, hogy orvostanhallgató. A pasija meg tipikusan ilyen, mint akit körülírtam.
Vajon mi fogta meg benne?
S kb. 30 körüli pasikról beszélek, tehát nem is fiatalok.
Jó nők, de agyatlanok.
Értelmes, igényes csajok nem állnak ilyennel szoba.
Haverokkal is jó párszor voltam mindenféle helyen.
Csak az ilyen szemelyisegzavaros, mentálisan beteg, drogos, tetkós csajok buktak rájuk.
"Csak az ilyen szemelyisegzavaros, mentálisan beteg, drogos, tetkós csajok buktak rájuk."
Hát pont hogy nem. Elég jó kinézetű csajokat látok azzal a kategóriás pasikkal. Nem tudom mit esznek rajtuk.
Ez talán valami olyasmi trend lehet, mint az '50-es években a rock and roll őrület. Mindenki Elvisre akart hasonlítani stb.
Most meg valamiért ez lehet a trendi, a hülyegyerek kinézet és a minél tahóbb viselkedés.
Talán ezt demózzák a rap zenék. De azért 30+ évesen egy zenei irányzat alapján meghatározni a külsejét, az identitását valakinek, az azért elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!