Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Számotokra égő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Számotokra égő lenne, ha randira egy pasi nyomógombos telefont vinne magával?

Figyelt kérdés
Pl étterembe kitenné az asztalra.

2023. aug. 21. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
30%

60

Láttam már efféle embereket, ismerek is párat. Róluk nem nulla információ alapján állítom, hogy feltűnési viszketegségük van. Sajnos, ez a helyzet.

2023. aug. 22. 12:23
 62/88 anonim ***** válasza:
50%

De miért gondolod hogy mindenki olyan mint a te ismerőseid?

Van akinek szimplán csak nincs szüksége okostelefonra.

2023. aug. 22. 12:28
 63/88 anonim ***** válasza:
100%
És neked milyen van, kérdező?
2023. aug. 22. 12:34
 64/88 anonim ***** válasza:
0%
#61 De mindenki másról igen. Ez a gáz.
2023. aug. 22. 12:34
 65/88 anonim ***** válasza:
27%

Elmondtam az érveimet, alátámasztottam őket és empirikus bizonyítással is szolgálhatok. Ennél többet nem ér meg ez a téma.

Inkább nézzetek magatokba, hogy miért nem vagytok képesek elfogadni egy véleményt. Talán ennyire betalált?

2023. aug. 22. 12:37
 66/88 anonim ***** válasza:
38%
#65 Kérem az empirikus bizonyítást! :)
2023. aug. 22. 12:45
 67/88 anonim ***** válasza:
33%

Látom lepontozást azt kaptam, de választ nem, szóval újra megpróbálom, hátha:

#61, miért gondolod hogy mindenki olyan mint a te ismerőseid?

Jöhet a mínusznyomogatás nyugodtan, de mellette tényleg tök kíváncsi lennék a válaszra is, ezért kérdeztem.

2023. aug. 22. 12:49
 68/88 anonim ***** válasza:
60%
#65 A vélemény egyébként el van fogadva, az nincs elfogadva, hogy mindenkire ráhúzod azt. De szerintem ezt már legalább egyszer, de inkább többször leírtam.
2023. aug. 22. 12:52
 69/88 anonim ***** válasza:
36%

66

Ismerek egy srácot, 24 éves és nincs okostelefonja. Nála harsányabb, magamutogatóbb "alterebb" embert kevesen ismerek. Külhoni magyar egyébként, és irtózatosan büszke rá, hogy egy mukkot nem tud az ország nyelvén. Elképesztően idegesítő személy.

Soroljak még fel párat vagy egy elég?

67

Természetesen nem lehetek 100%-ig biztos benne, de tudod létezik egy olyan kifejezés, hogy - most figyelj - "következtetés". Hallottál már róla?

Ha például azt tapasztalom, hogy a dohányboltban vásárló személyek a következő sarkon rágyújtanak, akkor joggal feltételezem, hogy a dohányboltba járó emberek dohányoznak. Persze előfordulhatnak kivételek, de azért ez az általános. Remélem, érthető.

2023. aug. 22. 12:56
 70/88 anonim ***** válasza:
24%

#69 Tehát arra az állításodra, hogy mindenki, aki nem a mainstreamet preferálja, az feltűnési viszketegség miatt teszi, az az empirikus bizonyíték, hogy ismersz egy srácot, aki ilyen? :D Ez az empirikus bizonyíték?! :D Hát vannak gondok... :D

A következtetéseidet meg - de ezt is írtam már - egy hamis/téves elképzelésre alapozod. Innentől a következtetéseid sz.rt sem érnek.

2023. aug. 22. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!